News Flash:

Ponta, audiat la ICCJ in dosarul Referendumului

11 Martie 2015
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat in fata instantei ca a cunoscut sistemul de sms-uri aplicat de USL la referendumul din 2012 si modul de functionare a aplicatiei, dar ca aceasta consemna doar prezenta si date din procesul-verbal, nu indica si numarul de voturi cu "Da" sau "Nu".
El a aratat ca, inca de la alegerile prezidentiale din 2009, PSD a decis sa aiba un sistem de verificare a prezentei electorale, cum au avut si alte partide, PDL fiind primul partid cu un astfel de sistem.
"Cand am devenit presedinte PSD, am decis sa avem acest sistem, folosit prima data de PSD la alegerile locale din iunie 2012, apoi la toate tipurile de scrutin, inclusiv la cel din noiembrie 2014, la fel ca alte partide", a spus Ponta, in fata instantei.
Intrebat daca a participat la sedinta Comitetului Executiv de partid care a aprobat acest sistem, Ponta a spus ca, initial, in sedinta USL a fost decis ca persoanele responsabile de campania pentru referendumul din 2012 sa fie Liviu Dragnea (din partea PSD) si Eduard Hellvig (din partea PNL, actualul director al Serviciului Roman de Informatii), precum si ca sediul comun de campanie sa fie cel din Kiselleff, datorita conditiilor logistice mai bune.
Intrebat in continuare daca in sedinte a fost prezentata totusi aplicatia, Ponta a spus ca, ulterior, in sedintele fiecarui partid au fost puse in aplicare deciziile comune. Mediafax.ro

psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)