News Flash:

Targ de flori si produse traditionale, la Resita

6 Aprilie 2014
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Cea de-a VII-a ediţie a Târgului de flori de la Reşiţa se desfăşoară în zilele de sâmbătă şi duminică, în Parcul Tricolorului, în organizarea Primăriei Reşiţa şi a Camerei Agricole a judeţului Caraş-Severin. 

La târg sunt prezenţi producători şi comercianţi de flori şi material dendrologic din Caraş-Severin şi din alte judeţe limitrofe, precum şi agricultori din zona Reşiţei, care şi-au expus produsele tradiţionale.

'La cea de-a VII-a ediţie a Târgului de Flori de la Reşiţa, avem circa 20 de expozanţi de flori şi material dendrologic, producători şi comercianţi, la care se adaugă alţi 15 producători agricoli, care au venit cu produse de casă. Manifestarea a ajuns la cea de-a VII-a ediţie, datorită oamenilor care au solicitat, an de an, acest lucru', a declarat ing. Pavel Nefir, directorul Camerei Agricole Caraş-Severin. 

Pe lângă diferitele tipuri de flori şi aranjamente de grădină, la târg se găsesc şi produse ecologice.

'Noi am adus brânză de oaie, de capră, de vacă, fructe, nuci, cârnaţi de casă, ciuperci şi miere, mălai, tradiţionala răchie de Banat, din prune, de măr şi de gutui. Toate produsele noastre sunt căutate. În acest an, am şi diversificat tipul de brânză şi am adus şi brânză cu ardei roşu. Văd că e foarte căutată, fapt pentru care o să mai aducem', a afirmat unul dintre producătorii participanţi. 

Târgul de flori este deschis, în ambele zile, între orele 8,00 şi 18,00. 

parcul tricolorului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0981 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035909 (s)