News Flash:

Inspector la Finantele Publice Timisoara, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

15 Martie 2018
669 Vizualizari | 0 Comentarii
judecator

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Craiova au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatei BADICEL AURORA, inspector superior in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice (A.J.F.P.) Timisoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta in forma continuata.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au re?inut urmatoarea stare de fapt: In cursul lunii decembrie 2015, inculpata Badicel Aurora a pretins in doua randuri de la o persoana (martor in cauza) suma totala de 60.000 euro, din care a primit 2.000 euro si 20.000 lei, in schimbul influentei pe care a afirmat ca o are asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara.

In acelasi context, inculpata Badicel Aurora a promis ca-l va determina pe acesta sa intervina pe langa magistratii Curtii de Apel Timisoara (prin concluzii proprii si influentarea judecatorilor din complet) pentru ca acestia sa dispuna trimiterea unei cauze ce-l privea pe martor spre rejudecare la o alta instanta de judecata.

In cauza s-a dispus instituirea popririi cu privire la sumele de bani datorate cu titlu de salariu inculpatei Badicel Aurora, intr-un cuantum de 1/3 (o treime) din venitul lunar net, pana la concurenta sumei totale de 29.000 lei.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Timis cu propunere de a se mentine masura asiguratorie dispusa in cauza, informeaza DNA.

Aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta spre judecare, situatie care nu poate sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie. Ziuadevest.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014402 (s)