News Flash:

Accident in lant in apropiere de Timisoara

15 Martie 2018
973 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

Accident de circulatie, miercuri, pe drumul ce leaga Timisoara de Sannicolau Mare. Trei masini s-au ciocnit, dupa ce un sofer nu a pastrat distanta regulamentara in trafic, iar patru persoane au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Printre cei patru se afla si doi minori.
Accidentul, spun politistii, s-a produs din cauza unui tanar de 35 de ani care circula dinspre Lovrin spre Sannicolau Mare. In zona localitatii Tomnatic, conducatorul auto nu a vazut la timp ca masina din fata sa incetineste pentru a permite unui autoturism ce circula pe acelasi sens de mers sa vireze la stanga. Barbatul de 35 de ani nu a mai putut opri si a lovit din spate masina din fata sa, condusa regulamentar de o tanara de 30 de ani. Autovehiculul femeii a fost proiectat in masina din fata, pe acelasi sens de mers, condusa de o femeie de 40 de ani care voia sa vireze la stanga.

Cele trei masini au fost avariate serios, iar patru din cele sase persoane implicate au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Printre raniti, spun politistii, se afla si doi minori. Niciunul dintre cei implicati in accident nu a suferit rani care sa-i puna viata in pericol.

Politistii de la Rutiera au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele soferului vinovat. Tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004567 (s)