News Flash:

Inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu, amanata. Familia cere autopsia

5 Aprilie 2021
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Nelu Ploiesteanu

Inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu, care ar fi trebuit sa aiba loc duminica, a fost amanata de familie care a cerut autopsia. Fetele artistului refuza sa ridice trupul neinsufletit de la morga Spitalului Floreasca si cer autoritatilor sa le elibereze un certificat de deces pe care sa scrie ca Nelu Ploiesteanu nu suferea de virusul SARS COV 2 in momentul decesului, scrie Cancan.

Astfel, membrii familiei au facut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobata. Trupul neinsufletit al celebrului cantaret va ajunge la Institutul National de Medicina Legala. Inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu este amanata pana la rezultatul final al celor de la IML. Familia spera ca astfel, artistul sa aiba parte de o inmormantare crestineasca.

Nelu Ploiesteanu s-a stins din viata vineri, in jurul orei 1 noaptea, la Spitalul Floreasca. Cantaretul in varsta de 70 de ani a ajuns la spital pe data de 11 martie, insa a refuzat sa se interneze, fiind infectat cu SARS-CoV-2. Pe 18 martie, a ajuns din nou in stare grava la spital. El a fost dus direct la Terapie Intensiva si intubat.

Va fi inmormantat in cavoul in care a fost depus fiul sau, la Cimitirul Straulesti 2. Cantaretul a regretat in ultimele clipe de viata, ca n-a mai ajuns la cimitir la fiul sau din, din cauza pandemiei. Unicul fiu al artistului a murit la varsta de 32 de ani, dupa ce o viata intreaga a stat paralizat la pat din cauza unui vaccin facut in copilarie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005738 (s)