News Flash:

Inlocuieste produsele scumpe cu acest preparat si vei arata cu 10 ani mai tanara! Curata porii, inlatura acneea, punctele negre, cicatricile si roseata

3 Mai 2018
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
bicarbonat de sodiu

Inca mai folosesti produse scumpe pentru ingrijirea tenului, care sunt alcatuite din multe chimicale? Poate ca produsele acelea iti curata bine fata, dar sa iti expui tenul la substante chimice s-ar putea sa nu fie o idee asa buna, in special pe termen lung.

In acest articol vei descoperi cum sa iti faci un produs incredibil de curatare a tenului in mod natural. Nu numai ca iti va curata porii si te va ajuta sa inlaturi acneea si punctele negre, cicatricile si roseata, dar iti va inlatura si celulele moarte, murdaria si praful care se cumuleaza.

De ce avem nevoie pentru a face acest produs incredibil? Ingredientele sunt simple: ai nevoie de ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.


Probabil stii deja cat de puternic este bicarbonatul de sodiu. El are multe functionalitati. Incepand de la a face un tort pufos, pana la curatenie, bicarbonatul de sodiu este un ingredient pe care te poti baza mereu. Este bun si pentru a face mirosul neplacut sa dispara, reprezentand o optiune mai buna pentru curatenie comparativ cu produsele de curatenie toxice din comert.

Nu exista indoiala ca bicarbonatul de sodiu este o substanta versatila. Dar stiai ca este utilizat in industria produselor pentru ingrijirea parului, dintilor si pielii de mult timp?

Este foarte eficient in tratarea acneei deoarece are un compus amfoteric, ceea ce inseamna ca are capacitatea de a mentine un nivel normal al pH-ului pielii, prevenind aparitia acneei.

Uleiul de cocos este un ingredient incredibil datorita calitatilor sale de hranire si vindecare a pielii, avand proprietati antibacteriene. El este cunoscut de mult timp ca si produs natural de ingrijire a pielii.

Ingrediente:
– o lingurita de bicarbonat de sodiu;
– 2 lingurite de ulei de cocos extravirgin

Preparare:
Amesteca bicarbonatul de sodiu si uleiul de cocos intr-un vas mic, pana obtii o pasta. Aplica pasta pe ten si maseaza pielea usor. Lasa sa actioneze 5 minute.
Clateste-te cu apa calduta si maseaza-ti pielea inca o data, in timp ce te speli. Datorita faptului ca uleiul de cocos hidrateaza pielea, nu e nevoie sa folosesti crema la final.

Daca vei folosi aceasta masca simpla si naturala, vei avea o piele sanatoasa si frumoasa.


bicarbonat bicarbonatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006763 (s)