News Flash:

INFOTRAFIC: Traficul rutier e afectat de ninsori si ceata in judetul Maramures

10 Decembrie 2013
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Ninsorile abundente care cad necontenit de aproape 24 de ore şi vizibilitatea redusă afectează traficul rutier pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Maramureş, circulaţia autovehiculelor făcându-se în condiţii dificile, chiar dacă nu au fost înregistrate blocaje, a declarat luni seara, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Dana Gagniuc Buzura.
' Continuă să ningă în tot judeţul, ninsori mai abundente fiind în zona montană a judeţului, fiind vorba de satele, comunale şi oraşele aflate în vecinătatea Munţilor Pietrosul Rodnei, Gutâiului, Ţibleşului şi Munţilor Maramureşului. Traficul e specific condiţiilor de iarnă, însă îngreunat din cauza ninsorii şi vizibilităţii reduse pe toate arterele de circulaţie', a spus reprezentantul CJ.
Toate utilajele din dotarea Societăţii Drumuri Poduri S.A. Maramureş, care asigură întreţinerea şi deszăpezirea drumurilor judeţene, sunt operabile pe principalele trasee, pentru a asigura fluenţa traficului. Nu au fost înregistrate blocaje în trafic până la această oră, zăpada pe carosabil fiind de aproximativ trei centimetri. 

În zona oraşului Cavnic, situat la poalele Munţilor Gutâi, au mai fost adus două utilaje suplimentare pentru a interveni în caz de necesitate.

Asigurarea accesului spre satele izolate şi spre cătunele din Maramureş revine primăriilor şi consiliilor locale, care au obligaţia de a deszăpezi drumurile comunale, a mai precizat reprezentantul CJ. AGERPRES

ninsorile abundente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1035 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026892 (s)