News Flash:

Infotrafic: Lucrari de intretinere pe A2 Bucuresti-Constanta, in zona localitatii Fundulea, si pe A1, pe centura municipiului Sibiu

22 August 2018
687 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva

Centrul Infotrafic anunta ca, miercuri, pe sensul spre litoral al Autostrazii A2 Bucuresti-Constanta, in zona localitatii Fundulea, si pe Autostrada A1 - centura municipiului Sibiu se desfasoara lucrari de intretinere (asfaltare). Soferii sunt sfatuiti sa circule prudent.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane ii sfatuieste pe soferii care se deplaseaza pe sensul catre litoral al Autostrazii A2 Bucuresti - Constanta sa circule cu prudenta sporita si sa manifeste disciplina in trafic, intrucat pe tronsonul kilometric 30-31 (Fundulea, judetul Calarasi) se desfasoara, miercuri, unele lucrari de intretinere (asfaltare), fiind afectata banda numarul 1.

Lucrarile se vor executa pana in jurul orei 18.00.

Totodata, Centrul Infotrafic anunta ca pe centura municipiului Sibiu (Autostrada A1, sensul catre Sibiu), la kilometrii 252-251 se fac lucrari de intretinere, fiind afectate banda de urgenta si banda numarul 1.

Aici, lucrarile se vor desfasura pana in jurul orei 19.00, iar soferii sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa manifeste disciplina in trafic.


centrul infotrafic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004467 (s)