News Flash:

Cine sunt Ilinca si Alex Florea, castigatorii EUROVISION ROMANIA

6 Martie 2017
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca si Alex Florea2
Ilinca si Alex Florea au castigat Finala Eurovision Romania. Cei doi vor reprezenta Romania la concursul care va avea lor in luna mai la Kiev.
Piesa „Yodel it!” a primit 10.377 de voturi de la public in timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selectia Nationala Eurovision. 

Ilinca provine dintr-o familie de muzicieni si studiaza muzica de la 7 ani. A participat la festivaluri prin tara si treptat au aparut si rezultatele. La 14 ani a concurat la X factor, ca membra a unei trupe de patru fete, ajungand pana in galele live. La 16 ani trece prin experienta Vocea Romaniei, ajungand pana in semifinale alaturi de Loredana. Apoi a participat alaturi de antrenoarea ei in turneul national si a colaborat cu mai multe institutii de cultura din tara: Filarmonica Iasi, Opera Romana Cluj, Teatrul Dramatic Brasov.
Alex Florea a inceput sa cante de la varsta de 16 ani. Mihai Traistariu l-a indreptat atunci catre o scoala de muzica si apoi catre festivaluri. In prezent, Alex este masterand al Facultatii de Arte, Sectia Teatru a Universitatii Ovidius Constanta. A incercat cu fratele sau la X Factor in 2014, dar au fost rivali, iar in 2015 a cunoscut succesul si la Vocea Romaniei, scrie Libertatea.ro.
Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Reprezentanul tarii noastre va concura in prima parte a celei de-a doua semifinale. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari.

eurovision romania ilinca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005203 (s)