News Flash:

INCREDIBIL! Tanara salvamontista batuta de un interlop la Straja vrea sa-si retraga plangerea. S-ar fi facut presiuni asupra ei

26 Februarie 2016
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
miruna inel
Salvamontista batuta crunt in statiunea Straja isi retrage plangerea facuta impotriva interlopului Sorin Palesica. Initial, agresorul fusese arestat.

Dezvaluirea a fost facuta de un notar pe pagina sa de facebook. El sustine ca nu a vrut sa semneze retragerea plangerii.

”Nu pot crede. ’Prin prezenta imi retrag plangerea formulata impotriva lui (SorinPalesica... cu privire la incidentul din data... din Straja...’. Si totusi, am crezut, dar i-am invitat sa paraseasca biroul si sa mearga unde vor pentru ca calculatorul meu refuza sa scrie asa ceva. Reactia avocatului: ’Nu vrei sa speli obrazul orasului!’. Uite ca nu vreau sa-l spal.”, a scris notarul Grigore-Adrian Margineanu pe pagina sa de Facebook.

Salvamontista Miruna Inel a fost contactata telefonic de jurnalista Anamaria Sanda, de la Vocea Strazii, a scris Lucian Mindruta pe blogul sau. Tanara nu a confirmat, nici infirmat informatia ca si-a retras plangerea, precizand faptul ca nu s-au depus presiuni asupra ei. „Nu vreau sa discut despre asta. Inca nu am hotarat nimic. Nu e vorba despre presiuni”, a spus Miruna Inel.

O salvamontista a fost batuta de un interlop sub privirea unui jandarm, in judetul Hunedoara, intr-un local. Tanara a fost scoasa din bar in stare de inconstienta, iar autoritatile s-au autosesizat. Dupa atacul brutal, agresorul a fost eliberat de Politia Lupeni.

facebook retragerea plangerii sorin palesica straja grigore
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006680 (s)