News Flash:

Andrei Stefanescu a devenit tatic

27 Februarie 2017
1704 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia si Andrei Stefanescu 2
Andrei Stefanescu este in culmea fericirii, dupa ce iubita sa, Antonia, a adus pe lume primul lor copil, un baietel. Artistul a declarat ca totul a decurs bine. 
Andrei Stefanescu si iubita sa se pregateau de ceva vreme de marele eveniment, venirea pe lume a baietelului lor. Asta s-a intamplat sambata seara, cand se asteptau mai putin.
 
“Sunt fericit si binecuvantat ca am devenit tata, desi mai devreme decat era planuit:).....aseara in jurul orei 22.00 in timp ce eu eram pe scena, cantand, am primit vestea ca Antonia a nascut..un baiat de 3,200kg si 53 cm...totul a decurs relativ bine..iar acum atat Antonia cat si copilul se refac:)...si asteptam sa vina acasa.“ a declarat artistul in exclusivitate pentru SPYNEWS.RO.
 
Antonia si Andrei nu s-au hotarat inca ce nume va purta baietelul lor, dar stiu cine ii vor fi nasii. “Sunt prieteni si oameni pe care ii iubim foarte mult. O pereche de nasi este formata din Alle, cel alaturi de care am inceput sa cant, si sotia lui. Iar a doua pereche este formata din Tibi, prietenul meu bun, si mama lui, care-mi sunt ca o familie”, ne-a mai spus Andrei.
Andrei Stefanescu este component al trupei Alb-Negru, alaturi de Kamara. Dupa o relatie nereusita cu artista Sylvia, cantaretul traieste acum o frumoasa poveste de dragoste cu Antonia, o tanara cu 12 ani mai tanara decat el.

andrei stefanescu copil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004712 (s)