News Flash:

Incepe curatenia de primavara la Timisoara

5 Aprilie 2016
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
curatenie3
Primaria Timisoara si Retim demareaza, luni 4 aprilie, traditionala curatenie generala de primavara, in capitala Banatului. Livian Hotico, PR Retim, a precizat ca, in prima saptamana (04-10 aprilie), echipele unitatii de salubrizare vor actiona in zona situata la nord de Canalul Bega, iar incepand din 11 aprilie se va actiona in zona situata la sud de Canalul Bega. Este interzisa scoaterea si depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic si gospodaresc, a deseurilor vegetale rezultate din curatirea arborilor de pe aliniamentele stradale si a spatiilor verzi din jurul imobilelor mai devreme de o zi fata de cea in care este programata colectarea. De asemenea este interzisa depunerea deseurilor dupa ziua in care este programata colectarea in zonele si cartierele din municipiul Timisoara, scrie ziuadevest.ro.
Proprietarilor de imobile (case individuale), asociatiilor de proprietari/locatari, institutiilor publice, agentilor economici le revine obligatia sa depuna in ordine, la bordura carosabilului, fara a impiedica circulatia, resturile provenite din taieri de corectie, ramuri taiate la dimensiuni de maxim 1 metru si legate in snopi, deseurile si obiectele ce se colecteaza in cadrul campaniei ecologice de primavara.
Se interzice proprietarilor de imobile (case individuale), asociatiilor de proprietari/locatari, institutiilor publice, agentilor economici scoaterea si depozitarea pe domeniul public in cadrul curateniei generale de primavara a deseurilor rezultate din amenajari interioare si a deseurilor rezultate din curatirea pivnitelor si a podurilor (moloz, praf de carbune, tigle, caramizi, faianta si gresie sparte). Nerespectarea prevederilor legale se sanctioneaza contraventional cu amenda de la 500 – 1.000 lei pentru persoane fizice si de la 1.000 – 2.000 pentru persoane juridice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005806 (s)