News Flash:

Basescu: Irimescu sa se duca imediat la Parchet

3 Aprilie 2016
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Basescu
Traian Basescu a precizat, pentru MEDIAFAX, ca ministrul Agriculturii ar trebui sa sesizeze Pachetul in legatura cu "camioanele cu 35 miliarde euro" si ca este iresponsabil si atunci cand spune ca "romanii mananca gunoaie", iar in cazul in care nu minte, premierul Ciolos are o mare problema.
In privinta declaratiilor ministrului Agriculturii Achim Irimescu referitoare la comercializarea unor produse alimentare expirate, importate din alte state, Traian Basescu a spus ca acestea sunt "minciuni", ca aceleasi marfuri sunt si in hipermarketurile din Germania sau Franta. El a adaugat insa ca, in cazul in care astfel de informatii ar fi reale, atunci premierul Dacian Ciolos, care a fost comisar europeam pe agricultura, ar avea o mare problema.
"Legat de afirmatile lui Irimescu ca mancam gunoaie, pai seful lui a fost comisar pentru agricultura. Daca ne spune Irimescu, care a fost functionar, mai jos de nivelul mediu, pe langa Comisia Europeana, lucrul acesta si nu ni l-a spus Ciolos care era comisar european inseamna ca Ciolos a tainuit ceea ce este foarte grav. In cazul in care Irimescu nu este vreun iresponsabil si e un om care vorbeste informat inseamna ca Ciolos are o mare problema. De ce nu ne-a spus-o Ciolos cand era comisar sau acum, dupa ce si-a terminat mandatul de la Bruxelles, mai ales ca vine de pe functia de consilier al presedintelui Comisiei Europene ceea ce inseamna ca are toate informatiile", a declarat fostul presedinte Traian Basescu, pentru MEDIAFAX.
Referindu-se si la afirmatiile potrivit carora, in timpul mandatului sau de presedinte, ar fi plecat din Romania catre Elvetia, cu camionul 35 miliarde de euro, Traian Basescu a mai spus ca "daca omul este iresponsabil nu trebuie dat doar afara din guvern trebuie si internat undeva, se pare ca are o boala."
"Daca insa este adevarat ceea ce spune, ar trebui sa se duca imediat la Parchetul General si sa informeze despre acest lucru. Este grav sa spui ca s-au scos bani cu camioanele si eu sunt convins ca sefa parchetului general care era Kovesi atunci il va putea lamuri sau sefa DNA de acum il va putea lamuri daca este adevarat sau nu. Daca nu, poate incearca la SRI unde si in perioada la care face referire si acum prim-adjunct era domnul general Coldea. Sau daca nu, poate incearca la seful vamilor din acea perioada sau daca nu la seful politiei de frontiera care era acelasi si atunci si acum" a declarat Basescu, pentru MEDIAFAX.
Fostul sef al statului a mai spus ca nu este posibil sa faci astfel de afirmatii publice daca nu ai elemente si daca nu ai informat institutiile statului. "Daca insa omul are dreptate inseamna ca toate institutiile pe care le-am pomenit, care niciuna nu m-a informat, trebuie sa recunosc au responsabilitati in cea ce s-a intamplat. Parerea mea este ca omul are ceva la cap, dar s-ar putea sa ma insel si omul sa fie perfect sanatos si atunci este de mirare ca nu s-a dus sa faca un denunt" a conchis fost sef de stat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007060 (s)