News Flash:

INCENDIU DEVASTATOR intr-un bloc de locuinte sociale din orasul Vulcan. O femeie a murit intoxicata cu monoxid de carbon

21 Aprilie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu
Cinci adulti si cinci copii au fost evacuati, miercuri dupa-amiaza, in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc de locuinte sociale din municipiul Vulcan, judetul Hunedoara. O femeie a murit intoxicata cu monoxid de carbon, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pompierii din cadrul Detasamentului Petrosani au evacuat, miercuri dupa-amiaza, cinci adulti si cinci copii dintr-un bloc de locuinte sociale din municipiul Vulcan, dupa ce intr-unul din apartamente a izbucnit un incendiu.
De asemenea, mai multe persoane s-au autoevacuat pana la sosirea pompierilor.
O femeie in varsta de 67 de ani a fost gasita fara suflare, iar medicii nu au reusit sa o resusciteze.
”Victima are 67 de ani si a fost gasita intr-o camera alaturata apartamentului ei, in baia comuna, fara cunostinta, cel mai probabil intoxicata cu monoxid de carbon”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, adjunctul comandantului Detasamentului de Pompieri Petrosani, Cristian Baleia.
Potrivit acestuia, se pare ca femeia a incercat sa se salveze, dar din cauza fumului nu a putut ajunge decat pana la baie.
”Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un resou electric”, a afirmat Baleia.
Incendiul s-a produs intr-o fosta unitate militara amenajata de Primaria Vulcan sub forma de locuinte sociale, iar in bloc locuiesc 54 de persoane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005816 (s)