News Flash:

INCENDIAR! O sportiva celebra rupe tacerea! "Am facut-o in vestiar!"

2 Februarie 2017
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
ola jordan
Ola Jordan este o dansatoare profesionista poloneza, cunoscuta pentru aparitia in show-ul de televiziune britanic, "Strictly Come Dancing", care s-a desfasurat din 2006 pana in 2015. Dupa ce a castigat un eveniment la un campionat din Polonia, aceasta s-a mutat in Anglia, unde a inceput un nou parteneriat cu dansatorul James Jordan, care i-a devenit sot.
Sunt casatoriti de 13 ani, iar dansatoarea profesionista, Ola Jordan, a dezvaluit putin cam mult din intimitatea cu sotul ei, James Jordan, potrivit DailyMail.
Intr-un interviu pentru Daily Star, dansatoarea de 34 de ani a marturisit ca momentele intime cu sotul sau dureaza foarte putin, dar cu toate acestea, ea este foarte incantata.
Ola a mai adaugat: "Este nevoie de doar cinci minute. Se intampla foarte repede. Mereu e scurt, dar dulce. Iar sotul meu e atat de infocat pe cat te-ai astepta. Este un lucru natural cand ai cinci minute aici si acolo."
Intrebata care a fost cel mai riscant loc in care a intrtinut relatii intime, Ola a declarat pentru revista Now: "Ee... in vestiar! Tocmai am spus asta? Nuuu! BBC nu va fi incantat, dar ce sa fac acum."
Ola si James au devenit doua chipuri noi ale brandului Ann Summers, in aceasta vara, si este destul de evident de ce au fost alesi. Cuplul a aratat impecabil in fotografiile promotionale, iar Ola, fiind imbracata in lenjerie intima de culoare rosie, s-a putut lauda in voie cu calitatile fizice pe care le are.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006852 (s)