News Flash:

INCENDIAR! Jucaria sexuala care face ravagii in randul tinerilor. Tot mai multi tineri o folosesc pentru condimentarea vietii intime (VIDEO)

1 Decembrie 2016
962 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Pe masura ce dispozitivele purtabile devin tot mai comune, pasionatii de tehnologie isi pot incorpora smartphone-urile, ceasurile si instrumentele de fitness intr-un gadget care sa-i ajute la rutina zilnica.
Un nou dispozitiv sexual isi propune sa incorporeze si momentele intime in aceasta rutina.
The Lovely este o jucarie sexuala ”inteligenta” care poate fi atasata de penis si care monitorizeaza activitatea din dormitor, de la caloriile arse, la intensitatea actului sexual.
O aplicatie monitorizeaza datele colectate de dispozitiv si ii propune ”purtatorului” diferite lucruri pe care le poate imbunatati.
Jucaria este facuta din silicon si vibreaza. Aceasta se ataseaza de baza penisului si promite o stimulare mai intensa, dar si o durata mai lunga a actului sexual.
Dezvoltatorii dispozitivului cauta finantare, ei estimand ca ar avea nevoie de circa 95.000 de dolari pentru a scoate produsul pe piata. Acesta ar urma sa fie scos la vanzare cu 169 de dolari.

Galerie Video


smartphone-urile sexual
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004986 (s)