News Flash:

IMAGINI FABULOASE! SILE CAMATARU a ramas mut de uimire dupa ce fiica lui i-a dat vestea cea mare! :) Lacrimile i-au curs siroaie pe obraz… Nimeni nu se astepta sa-l vada asa vreodata!

9 August 2017
6828 Vizualizari | 0 Comentarii
sile

După ce a ieşit din închisoare, Sile Camataru profită din plin de momentele petrecute alături de familie. Aflat la un eveniment, nimeni nu se aştepta să facă asta de faţă cu toată lumea, interlopul izbucnind în plâns când a aflat că fiica lui îl va face bunic.


CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată imagini năucitoare cu Sile Cămătaru, în timp ce lacrimile îi curg şiroaie pe obraz. Fiica lui, Nicoleta, este însărcinată şi va avea primul copil. Bruneta s-a căsătorit anul trecut cu „Manu Bombardieru’ “, un binecunoscut om de afaceri, a făcând marele anunţ printr-o postare pe o reţea de socializare. „Păstraţi-vă calmul, oficial m-am măritat!“, a fost mesajul fiicei lui Sile Cămătaru care a însoţit imaginea de pe Instagram.

 

Sile Cămătaru a trecut prin momente grele în timpul în care a rămas în închisoare. După ce a scăpat de arest, el şi soţia sa au hotărât să meargă pe calea pocăinţei, a mărtusit că Dumnezeu l-a ajutat să aleagă această cale.

„În piscina din spate m-am botezat cred că anul trecut în noiembrie. Am amenajat special ca să mă pot boteza. (…) eu am fost credincios dintotdeauna. Eu cred că sunt iubit de Dumnezeu pentru că am o familie frumoasă… Domnul Iisus m-a îndemnat să mă pocăiesc pentru faptul ca mi-a arătat că exista, indiferent de problemele pe care le-am avut. Am trecut pentru faptul că m-am rugat şi mi-a aratat că mă iubeşte.


(…) După faptul că a fost mare tam-tam cu nişte chestii pentru care am fost arestat şi au fost nişte făcături. Fiind în situaţia aia, cu trei probleme pe capul meu, m-am rugat la Dumnezeu şi am venit foarte repede acasă. L-am descoperit pe Dumnezeu de mult de afară, dar acolo a fost o chestia aşa. Am fost doar cu şi eu el. M-am pus în genunchi şi m-am rugat”, a declarat Sile Cămătaru.



sile camataru bunic manu bombardieru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005095 (s)