News Flash:

Iluminatul special de sarbatori va mai fi mentinut o saptamana in Timisoara, doar in centru

8 Ianuarie 2014
1331 Vizualizari | 0 Comentarii

Cum în Timişoara există mulţi creştini de rit vechi, iluminatul special a fost menţinut special pentru ei. Nu în tot oraşul, ci doar în centru, unde va funcţiona încă o săptămână, până după „Revelionul sârbesc”.

Conform reprezentanţilor Primăriei Timişoara, în oraş începe demontarea aranjamentelor luminoase din intersecţii şi din copaci. Cele de pe stâlpi vor fi scoase din funcţiune, dar nu vor fi înlăturate, ci vor rămâne pe poziţii până iarna viitoare, pentru a nu se cheltui mai mulţi bani pe demontare şi remontare. Potrivit Ziuadevest.ro, perioada cu iluminat special de sărbători va fi extinsă, pentru zona centrală, până după Anul Nou pe stil vechi. Conform viceprimarului Dan Diaconu, primăria a plătit aproape 100.000 de euro, cu tot cu TVA, firmelor Elba şi AEM, care se ocupă de iluminatul de sărbători, pentru montare-demontare, înlocuire şi mentenanţă.

Primăria a început şi demontarea căsuţelor din Piaţa Victoriei. Deşi închiderea Târgului de Crăciun fusese anunţată pentru 5 ianuarie, comercianţii au mai fost păsuţi câteva zile, până după Bobotează.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006397 (s)