News Flash:

Iata cat de sanatos este sa consumi ghimbir in mod regulat

8 Septembrie 2018
785 Vizualizari | 0 Comentarii
ghimbir

Includerea ghimbirului in alimentatia de zi cu zi te poate ajuta sa previi sau sa te vindeci de nenumarate boli si afectiuni. Poti consuma ghimbir inclusiv pe post de supliment alimentar, sau preparat sub forma de ceai. Folosit cu regularitate, ghimbirul poate vindeca numeroase boli si afectiuni. Intareste substantial sistemul imunitar, prevenind aparitia racelilor si a altor boli virale. Poseda proprietati analgezice si antiinflamatorii, calmand un spectru larg de dureri. Efectele sale calmante persista de-a lungul intregii zile atunci cand este consumat dimineatasub forma de ceai. Desfunda si dreneaza in mod eficient sinusurile. Tot ce trebuie sa faci este sa bei o cana de ceai fierbinte de ghimbir. Folosit astfel, ghimbirul nu are efecte adverse, scrie secretele. Creste absorbtia nutrientilor la nivel digestiv.

Echilibreaza si mentine sub control glicemia, inlesnind astfel curele de slabire si energizand intregul organism. imbunatateste concentrarea. Calmeaza arsurile stomacului prin faptul ca neutralizeaza excesul de acid gastric. in plus, nu produce efecte adverse. Proprietatile sale antiinflamatorii atenueaza simptomele bolilor inflamatorii. Ghimbirul calmeaza inflamatiile si durerile artritice. Incurajeaza si accelereaza arderea grasimilor si induce o senzatie de satietate. Este extrem de util in curele de slabire, deoarece activeaza sucurile digestive si sprijinafunctionarea sistemului digestiv.

Potrivit unei cercetari de specialitate, ghimbirul ofera protectie impotriva bolii Alzheimer, deoarece incetineste degradarea si reducerea numerica a celulelor cerebrale. Reduce riscul de aparitie a sindromului de colon iritabil. imbunatateste circulatia si energizeaza intregul organism. De asemenea, deschide porii si sprijina functia circulatorie. Desi nu poate vindeca astmul complet, ghimbirul reduce simtitor intensitatea simptomelor acestei boli prin faptul ca deschide caile respiratorii si calmeaza durerile specifice. Previne si vindeca raul de miscare si toate simptomele asociate, printre care se numara si frisoanele, ametelea si greata. Ajuta la refacerea si recuperarea muschilor obositi.

Poate fi folosit pentru combaterea cancerului, fiind demonstrat faptul ca distruge celulele de cancer ovarian. Dezinfecteaza cerul gurii si mucoasele bucale, reimprospatand respiratia. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi ghimbir ras la un pahar cu apa fierbinte, apoi sa folosesti solutiapentru clatirea gurii. Prin faptul ca stimuleaza sistemul circulator, ghimbirul poate fi folosit si pe post de afrodiziac cu efecte puternice pentru ambele sexe. Reduce simptomele de balonare si flatulenta. Curata sistemul digestiv si neutralizeaza problemele din interior. Bea o cana de ceai de ghimbir inainte de a merge la culcare, siacesta va calma problemele digestive pe durata noptii. Pentru rezultate optime, foloseste intotdeauna doar ghimbir proaspat.


ghimbirului ghimbirul sistemului digestiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008021 (s)