News Flash:

Hyperslim Acai arde colaceii de grasime in mod uniform

9 Iulie 2017
886 Vizualizari | 0 Comentarii
abdomen plat
Hyperslim Acai este un supliment 100% natural care te ajuta sa slabesti in mod eficient. Cu Hyperslim Acai poti avea rezultate uimitoare in doar o luna de la utilizarea suplimentului. Cu un astfel de produs nu va mai fi nevoie sa iti fortezi organismul cu diete drastice si exercitii epuizante. Hyperslim Acai nu are efecte secundare, ci doar efecte benefice asupra intregului organism.
Ce contine?
Unul dintre cele mai importante ingrediente din compozitia Hyperslim Acai este extractul din fructe de Acai, recunoscut in intreaga lume pentru beneficiile sale impotriva kilogramelor in plus. Fructul de Acai contine de 8 ori mai multe vitamine decat alte fructe si are rolul de a reduce apetitul.
Un alt ingredient important este fibrulina care are urmatoarele beneficii asupra organismului: imbunatateste digestia, combate constipatia si are un efect stimulant asupra sistemului imunitar.
In compozia Hyperslim Acai se gasesc atat vitamine din complexul B , cat si vitaminele C si E. In timp ce vitaminele din complexul B contribuie la buna functionare a sistemului digestiv,  vitamina C, cunoscuta ca un bun antioxidant, regleaza nivelul colesterolului si al glicemiei, iar vitamina E are efect diuretic si hipotensiv, reducand riscul de a suferi de infarct.
Nici acizii grasi Omega 3, 6 si 9 nu lipsesc din compozitia suplimentului. Omega 3, 6 si 9 au rol antibacterian, protejeaza sistemul cardiovascular, reduc grasimile din sange si regleaza tranzitul intestinal.


hyperslim acai utilizarea suplimentului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006074 (s)