News Flash:

HOROSCOPUL LUNII APRILIE

28 Martie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop02
Berbec
Ai tendinta sa o faci pe seful la munca si asta nu te prinde deloc. Oricat ai incerca sa arati ca esti cel mai bun si ca vrei sa progresezi, in luna aprilie trebuie sa iti temperezi pornirile daca nu vrei sa iti enervezi seful sau sa fii dat afara. La capitolul dragoste, in aprilie vei avea ocazia sa cunosti oameni noi, sa iesi mai des si sa te faci placut celor din jur. Nici la sanatate nu stai rau caci doar o banala raceala te mai poate afecta.

Taur
Stii ca se apropie vara asa ca muncesti foatre mult pentru visele tale. In aprilie, vei trage din greu ca sa obtii mai multi bani, dar ai grija cu sanatatea. Banii vor veni la inceputul verii, insa in aprilie vei avea primele semne de dureri. Se poate sa ai probleme digestive sau sa iti fie afectat sistemul nervos. Incearca sa faci pauza, din cand in cand, si nu te neglija! Pe plan amoros, sufletul pereche iti este departe, dar ai siguranta ca te asteapta. Daca esti la mii de kilometri departare, dorul de casa te va face sa te intorci cat mai repede.
Gemeni
Luna aprilie iti va aduce un noroc mare la bani. E posibil sa castigi un premiu sau sa primesti o donatie. Oricum ar fi, un ban in plus nu iti strica niciodata. La capitolul sanatate, ai grija la raceli si nu te lua dupa temperaturile inselatoare de afara. Dragostea pluteste in aer pentru tine toata luna aprilie, caci partenerul de viata e topit dupa tine si te rasfata cu cele mai frumoase cadouri. E posibil sa iti oficializezi relatia si sa treci la un alt nivel. Poate o viata de familie.
Rac
Trebuie sa faci niste schimbari radicale in viata ta. Fie ca iti schimbi locul de munca sau iti cumperi o noua locuinta, totul e sa te simti confortabil. Trecutul inca te mai urmareste si trebuie sa scapi de orice lucru neplacut care iti provoaca tristete. Ai foarte mare grija de sanatatea ta, caci ai trecut prin clipe dificile inca de la inceputul anului si e posibil sa suferi de o depresie. Daca te confrunti cu o problema, nu ezita sa vorbesti cu familia si cu cei din jurul tau.
Leu
Si in luna aprilie te plangi ca nu ai bani. Ai face orice sa castigi mai mult, sa iti dublezi veniturile, dar nu stii incotro sa o apuci. Incearca sa fii mai responsabil cu banii, sa fii mai econom si sa pui ceva deoparte. In vara, te vor astepta cateva cheltuieli, fie ele preconizate sau neprevazute. Ai grija de sanatate si renunta la excese precum fumat, alcool sau alimente nesanatoare. Ai putea sa ai ceva probleme cu colesterolul asa ca incearca, macar o saptamana, sa tii o dieta cu fructe si legume. Pe plan amoros, sentimentele pe care le ai nu iti sunt impartasite, din nefericire. Daca vezi ca nu are rost, nu insista. Pune te pe tine pe primul loc.
Fecioara
Luna aprilie te va face sa muncesti mai mult la serviciu, asa ca ai mare grija la nivelul de stres. Lucrurile te vor da peste cap, dar nu trebuie sa renunti. Incearca sa iti pastrezi organizarea si pastreaza ti calmul in orice situatie. In dragoste, ai putea avea cateva probleme cu partenerul, cateva certuri sau mici discutii care te vor pune pe ganduri. Acordati va un ragaz. Poate timpul va sti cel mai bine sa lamureasca lucrurile.
Balanta
Nu te avanta sa investesti in nimic in luna aprilie caci s ar putea sa ai parte de ghinion. Fii mai rezervat in ceea ce priveste familia, dar mai ales, prietenii de langa tine, care ar putea sa nu fie cele mai de incredere persoane. Ai grija la tot ce dezvalui si despre cine vorbesti, caci orice afirmatie se poate intoarce impotriva ta.
Scorpion
Nu insista cu relatiile toxice, care nu merg. In luna aprilie ai face bine sa pui punct unor capitole din viata ta pe care nu ai avut curajul sa le inchizi pana acum. Orice suferinta iti poate afecta organismul in asa fel incat sa ai parte de insomnii sau tulburari emotionale. Luna aprilie petrece o singur, incearcand sa faci ceea ce iti place picteaza, deseneaza sau citeste o carte buna. Vei veedea ca ranile ti se vor vindeca dupa un timp.
Sagetator
Ai noroc in cariera si ai parte numai de succes. E posibil sa avansezi sau sa primesti o marire de salariu in luna aprilie. Fii muncitor si vei vedea ca roadele muncii tale nu vor intarzia sa  apara. Nici la capitolul sanatate nu o duci rau! Esti sanatos tun si nu vei fi nevoit sa iei prea multe medicamente.
Capricorn
Durerile de cap isi vor face simtita prezenta in luna aprilie. E posibil sa ai migrene care sa iti afecteze somnul si linistea. Mergi la un medic si incearca sa te relaxezi cu ajutorul naturistelor. Din cauza durerilor, nu vei reusi sa te concentrezi nici la munca, asa ca luna aprilie nu iti va aduce mari satisfactii. Totusi, familia ramane pe primul plan in viata ta.
Varsator
Esti energic si simti ca a venit cu adevarat primavara. Luna aprilie iti poate aduce o calatorie neasteptata, intr o destinatie exotica sau cel putin nemaiintalnita. Esti o persoana curajoasa si spui da tuturor provocarilor care apar. Fii foarte atent la drumuri, caci ar putea sa apara accidente neprevazute.
Pesti
Nu stai locului nicio clipa in casa. In aprilie vei simti nevoia sa faci cateva renovari, fie ca e vorba de decor sau pur si simplu de o garderoba. Ai grija cum iti vei cheltui banii, caci in vara vei avea nevoie de ei. Fii foarte atent si la partenerul din viata ta, caci s ar putea sa iti ascunda unele lucruri si sa nu iti dai seama. Fii cu ochii in patru la orice si bucura te mai mult de soarele primavaratic. Iti face bine la oase.

berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007298 (s)