News Flash:

Horoscop zilnic, 22 decembrie

22 Decembrie 2016
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp
Berbec
Oboseala din ultimele zile incepe sa se resimta treptat si nu vei mai putea promisiunile facute familiei. Nu cauta scuze si gaseste o cale prin care sa-ti recapeti energia.

Taur
Astazi, iti vei da seama cat de importanta este castigarea increderii, aprecierii si respectului din partea unei persoane speciale si vei face tot posibilul sa ii intri in gratii.

Gemeni
Relaxeaza-te si nu mai cauta explicatii pentru tot ce se petrece in jurul tau. Nu esti responsabil de toate lucrurile si, in niciun caz, nu poti face nimic pentru a le opri.

Rac
Este ziua deciziilor importante. Cum stai pe plan profesional? Dar personal? Ai sentimentul ca esti mereu dezamagit? Poate ca e timpul sa schimbi ceva.  

Leu
Nimic nu mai pare simplu cand cei din familie sunt implicati. Esti mereu cu gandul la ei, sau ei sunt cu gandul la tine. Fii linistit! Ziua de vineri e aproape.

Fecioara
Iti place sa dai sfaturi oamenilor si sa ii ajuti sa-si gaseasca drumul in viata, chiar daca ei nu iti cer asta. Nu se stie motivul exact, dar oamenii se deschid in fata ta.

Balanta
Cu totii avem convingerile noastre profunde la care nu vrem, dar, societatea ne preseaza si nu este intotdeauna usor sa traiesti in armonie perfecta cu idealurile pe care le avem.

Scorpion
Pentru ca libertatea ta este mult mai importanta decat orice altceva, adeseori, este foarte dificil sa te implici, fie personal, fie profesional.

Sagetator
Unii oameni foarte ingusi la minte, sau care vor sa-ti testeze limitele, s-ar putea sa te calce pe nervi. Din nefericire pentru ei, esti o persoana foarte deschisa si toleranta.

Capricorn
Ar trebui sa iei in considerare decizia de a sta departe de oameni care te influenteaza negativ si care vor sa-si puna amprenta asupra ta cu orice pret.

Varsator
Ziua de joi iti va oferi posibilitatea de a te reenergiza si regenera, dinspre inteior, spre exterior. Profita de energiile pozitive pentru a aprofunda relatiile cu oamenii care te iubesc.

Pesti
Iti place sa fii liber, sa faci ceea ce vrei, iar asta i-ar putea deranja pe prietenii tai, pentru ca nu sunt intotdeauna disponibili pentru tine. Sunt preocupati cu propria lor afacere.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009923 (s)