News Flash:

Grupare specializata in trafic de minori si proxenetism, destructurata de politisti si procurorii DIICOT

4 Martie 2016
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie1
Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT Timisoara au efectuat trei perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. 
De asemenea, politistii au pus in aplicare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT Timisoara, pentru audieri. 
'Din cercetari a reiesit ca in perioada 2014-2015, cei cinci membri ai gruparii infractionale, cu varste intre 21 si 47 de ani, ar fi racolat si exploatat sexual mai multe tinere, majoritatea minore. In fapt, victimele, provenite din familii dezorganizate sau cu o situatie materiala precara, ar fi fost obligate, prin constrangere, inducere in eroare sau abuz de autoritate, sa practice prostitutia, fiind plasate in diferite apartamente inchiriate din municipiul Timisoara', se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Timis. 
Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale si al Departamentului de Informatii si Protectie Interna. 
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitilor. AGERPRES

politistii specializati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)