News Flash:

Gigi Becali, din nou la DNA

25 Martie 2016
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
becali eliberat
Gigi Becali a fost joi dupa amiaza la DNA Craiova pentru a da declaratii in dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea la Steaua.

Cel mai probabil, finantatorul Stelei a fost citat ca martor, el fiind insotit de Ionut Lutu.

Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova in calitate de suspect pentru savarsirea infractiunilor de sustragere de sub sechestru siinselaciune, in urma cu 9 zile.

"Mai precis, sunt acuzat ca am pagubit ANAF prin acordul de transfer incheiat de subsemnatul in 23 martie 2011 in ceea ce priveste jucatorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua Bucuresti." a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu este de parere ca nu a gresit cu nimic in urma cu cinci ani cand a decis sa-l transfere pe pe Mihai Costea la Steaua.

In plus, omul de afaceri a scris din nou pe facebook ca joi a fost chemat la DNA Bucuresti in calitate de parte vatamata in dosarul distrugerii Universitatii Craiova, partea a-II-a.

"Astazi am fost la DNA Bucuresti in calitate de parte vatamata in dosarul distrugerii Universitatii Craiova partea a II-a. Astept aceasta zi de 3 ani. Sincer, la un moment dat credeam ca nu mai vine.

Dupa 7 ore extenuante de audieri, am plecat spre casa la Craiova, cu convingerea in suflet, ca se va face dreptate pentru Universitatea Craiova si cel mai important, faptul ca echipa va reveni in competitie curand.

martor ionut lutu adrian mititelu dna craiova sechestru inselaciune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004817 (s)