News Flash:

BOMBA! Irinel Columbeanu candideaza la primarie

25 Martie 2016
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
irinel columbeanu
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a decis sa intre in cursa pentru primaria Capitalei din partea Partidului Dreptatii Sociale, iar unul dintre obiectivele pentru mandatul de primar este implementarea unei formule prin care toti bucurestenii racordati la sistemul centralizat sa aiba incalzire gratis.

Irinel Columbeanu a mai candidat la primaria Capitalei si in anul 2012, din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale, partid plasat sub pragul electoral.

"Dupa insuccesul pe care l-am avut, nu numai eu ci si toti locuitorii Bucurestiului, care, intre noi fie vorba, dupa ce s-au dus la vot, cei care au introdus votul in urna au luat fiecare o teapa cam de 5000 de euro fiecare. E ca si cum ar fi pus acesti bani in buletinul de vot si i-ar fi aruncat pe apa sambetei. Se puteau face multe lucruri pentru urbe cu acesti bani. Eu nu mi-am facut promisiunea sa nu bat de doua ori la o usa care s-a dovedit ferecata si ma asteptam, mai ales dupa ce s-a intamplat la noi si dupa revolta populara din strada, care a fost un strigat de protest impotriva clasei politice in integralitatea ei. Eu am avut curajul sa o spun inca din 2012, ca la noi clasa politica este de fapt una singura si este foarte unita si coeziva intre ei. Nu exista nici stanga, nici dreapta. Este doar o fatada pentru a ne da iluzia ca ii alegem cand pe unii, cand pe altii. Sunt toti legati intr-o hotie (...) ma asteptam sa vad candidati noi, nealipiti politic la vreunul dintre aceste partide, ca nu le-as spune istorice, dar nici moderne nu sunt, ca au deja 25 de ani. Ma asteptam sa vad candidati noi, dar uite ca asta nu se intampla", a declarat Irinel Columbeanu.

irinel columbeanu pragul electoral hotie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005259 (s)