News Flash:

SOC in fotbal! Ranieri a fost DEMIS de la Leicester, la nici un an dupa ce a castigat titlul in Anglia. Mesajul emotionant al lui Mourinho pentru antrenor

24 Februarie 2017
846 Vizualizari | 0 Comentarii
ranieri
Italianul Claudio Ranieri o paraseste pe Leicester la nici un an dupa ce reusea sa castige titlul in Premier League.
In acest sezon, "vulpile" sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii, iar sefii gruparii de pe King Power Stadium au decis sa-l demita pe italian, in incercarea de a readuce echipa pe linia de plutire.
In ciuda rezultatelor mult sub asteptari, demiterea lui Ranieri a luat prin surprindere lumea fotbaluli, iar multi tehnicieni au tinut sa-si arate sustinerea pentru cel care in urma cu o luna era desemnat "antrenorul anului 2016" in gala FIFA. Printre acestia se numara si portughezul Jose Mourinho, care a postat pe pagina oficiala de Instagram un mesaj emotionant.
"Campion al Angliei si antrenorul FIFA al anului. Demis. Acesta este noul fotbal, Claudio. Continua sa zambesti, prietene! Nimeni nu poate sterge istoria pe care ai scris-o!", a scris Mourinho.
Portughezul a trecut printr-o situatie similara anul trecut, cand a fost demis de Chelsea la doar sase luni dupa ce cucerise titlul in Anglia.
17 e locul ocupat de Leicester City dupa 25 de etape din acest sezon. Mahrez si Compania au 21 de puncte, cu unul mai mult decat prima echipa aflata in zona retrogradarii, Hull City (locul 18). sursa: Prosport.ro

leicester jose mourinho
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005729 (s)