News Flash:

Gica Popescu poate parasi Penitenciarul Rahova, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

14 Mai 2014
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Gica Popescu poate parasi Penitenciarul Rahova, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau, dupa ce comisia de la unitatea de detentie i-a admis cererea si i-a acordat o permisie de 24 de ore, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse apropiate familiei fostului fotbalist.
Potrivit surselor citate, cel mai probabil, Gica Popescu va parasi Penitenciarul Rahova joi dimineata.
Reprezentantii Penitenciarului Rahova au spus ca nu pot da informatii despre permisia lui Gheorghe Popescu, intrucat acesta a solicitat ca jurnalistii sa nu fie informati cu privire la situatia sa actuala.
Cererea lui Gica Popescu a fost analizata de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei de la Penitenciarul Rahova.
Gica Popescu va merge la Calafat, judetul Dolj, pentru inmormantarea tatalui sau. El este obligat sa se prezinte, imediat cum ajunge, la sectia de politie, pentru a anunta ca se afla in oras.
Potrivit Legii 254/2013, permisiunea de iesire din penitenciar poate fi acordata pentru participarea persoanei condamnate la inhumarea sotului sau sotiei, unui copil, parinte, frate sau sora ori bunic sau bunica. In acest caz, permisiunea de iesire din penitenciar poate fi acordata pe o durata de cel mult cinci zile.
"Solicitarea pentru iesirea din penitenciar va fi insotita de precizarea, de catre detinut, a locului unde urmeaza sa se deplaseze, a itinerarului urmat, precum si a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de iesire din penitenciar", prevede Legea 254.
Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu, a murit marti dimineata, in urma unui infarct. Tatal lui Gica Popescu avea 71 de ani si locuia la Calafat. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 33 queries | Mysql time :0.053298 (s)