News Flash:

Gata cu vacanta! Astazi incepe returul Ligii I

20 Februarie 2015
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Gata cu vacanta! Astazi incepe returul Ligii I de fotbal, o parte a sezonului mai dramatica decat oricand, in conditiile in care la finalul campionatului vor retrograda nu mai putin de 6 formatii. Cu un meci la retrogradare este deschisa si runda cu numarul 18, partida in care CSMS Iasi va juca, in deplasare, la Viitorul Constanta (echipa lui Gica Hagi jucand la Chiajna). 

Partida este programata astazi, de la ora 18:00, pe terenul sintetic de la Chiajna. Tehnicianul italian se vede nevoit sa improvizeze înca din prima runda. În conditiile în care Alex Cretu, Fabio Braga si Adrian Olah, toti mijlocasi centrali, lipsesc din motive medicale, Nicolo Napoli va fi nevoit sa-l foloseasca în linia mediana pe stoperul Mihalache, alaturi de nou-venitul Enescu. Pe lânga cei trei, Napoli nu-i va avea la dispozitie în prima runda, contra Viitorului, nici pe Badic, Bole si Ciuca, acesta din urma fiind suspendat pentru doua etape. "Pentru meciul de vineri, nu pot conta pe Ciuca, jucator suspendat pentru doua etape, Braga, Cretu, Olah, Badic si Bole – accidentati. Daca Badic, Bole si Braga ar putea reveni de etapa viitoare, Cretu va lipsi cel putin o luna, iar Olah aproape doua luni. Chiar si asa, jucatorii care vor intra pe teren în meciul cu Viitorul trebuie sa dea totul pentru a câstiga", a spus Nicolo Napoli.

Napoli este de parere ca echipa sa are nevoie de cel putin 40 de puncte pentru a se salva de la retrogradare. "Avem nevoie de cel putin 40 de puncte sa scapam de la retrogradare. Anul acesta cad sase echipe si, în functie de celelalte rezultate, s-ar putea sa fie nevoie chiar de mai putin, dar eu vreau cel putin 40 de puncte. Începem returul cu un meci foarte dificil, cu Viitorul, o echipa foarte bine organizata, care face un presing agresiv înca din terenul nostru", a mai declarat Nicolo Napoli.

Tot astazi, in al doilea meci din runda cu numarul 18, Petrolul Ploiesti va primi vizita formatiei FC Brasov. Ambele formatii traverseaza o perioada grea din punct de vedere financiar, Petrolul intrand deja in insolventa, iar gruparea de sub Tampa fiind aproape de desfiintare in aceasta iarna.

Etapa 18 

Vineri, 20 februarie

FC Viitorul - CSMS Iasi, ora 18.00, Digi Sport 1, Look Plus, Dolce
Petrolul Ploiesti - FC Brasov, ora 20.30, Digi Sport 1, Look TV

Sâmbata, 21 februarie

Gaz Metan - FC Botosani, ora 18.00, Digi Sport, Look TV
Otelul Galati - Dinamo Bucuresti, ora 20.30, Digi Sport, Look TV

Duminica, 22 februarie

Astra - Concordia, ora 15.30, Digi Sport 1, Look Plus, Dolce
U Cluj - ASA Târgu Mures, ora 18.00, Digi Sport 1, Look TV
Steaua - Rapid, ora 20.30, Digi Sport 1, Look TV

Luni, 23 februarie 

Ceahlaul - CFR Cluj, ora 18.00, Digi Sport 1, Look Plus, Dolce
Pandurii - CS U Craiova, ora 20.30, Digi Sport 1, Look TV

csms iasi viitorul constanta gica hagi etapa 18
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008206 (s)