News Flash:

GALEIE FOTO - Cum au petrecut politicienii CRACIUNUL?

28 Decembrie 2013
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu 1
Politicienii români au ales să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie şi au transmis mesaje prin internediul reţelelor de socializare.

Preşedintele Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care o ţine în braţe pe nepoata sa, Sofia Anais, alături de urarea ”Crăciun fericit tuturor copiilor şi părinţilor lor!”.

Preşedintele şi nepoata sa se află în faţa unui brad împodobit, iar micuţa poartă un costum de Moş Crăciun.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, petrec sărbătorile de Crăciun în staţiunea Predeal.

"Fie ca marea sărbătoare a Naşterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranţa şi bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunităţile din diaspora Şi, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea şi solidaritatea noastră.!", se spune în mesajul de Crăciun , postat marţi, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele ureză: "Un Crăciun cu bucurie şi sănătate! La mulţi ani!".

Şi europarlamentarul Elena Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fiica sa în faţa bradului împodobit, fetiţa fiind de asemenea îmbrăcată într-un costum specific Crăciunului. "Avem un Crăciun însorit şi sper să aveţi parte cu toţii de soare şi în suflet, şi în case! Vă doresc să vă bucuraţi în aceste zile de cei pe care îi iubiţi, de lucrurile simple, dar atât de frumoase şi să vă încărcaţi cu energie pentru anul ce va veni. Sărbători fericite!", a scris aceasta.

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook  două fotografii alături de familie, urând ”Crăciun fericit” românilor.

”Crăciun Fericit tuturor! Şi multumesc celor care ne-au transmis felicitări şi urări ( nu am putut să răspund direct pt că Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!”, a postat Ponta. Premierul Victor Ponta a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook o urare pentru români de Crăciun şi Anul Nou: ”În aşteptarea unui An Nou la care privim cu multă speranţă , vă doresc să trăiţi sărbătorile alături de familie, în linişte şi armonie. Bunătatea, înţelepciunea, toleranţa şi pacea în suflet să fie darurile pe care să le primim cu toţii de Crăciun. Sărbători fericite!” este mesajul postat de premier. Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a postat pe Facebook o felicitare de sărbători, însoţită de mesajul ”Sărbatori fericite tuturor!”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a postat la rândul său o felicitare de Crăciun şi un mesaj în care urează tuturor "pace în suflet, sănătate şi multe bucurii alături de familie şi de cei dragi", textul fiind însoţit de un colind interpretat de corul Madrigal. "Ştiu că a fost un an dificil, un an plin de încercări. Este totodată un an în care am mai crescut un pic, ne-am maturizat, am devenit mai puternici şi mai uniţi. De aceea am speranţa că experienţa anului acesta ne va ajuta să avem un 2014 mai liniştit, mai echilibrat, mai fericit şi îmbelşugat", se mai arată mesajul lui Zgonea, postat în ajun de Craciun.

Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de bradul împodobit şi de finuţa sa, Sonia Elena: "Astăzi de dimineaţă, am primit acasă vizita Prinţesei Sonia Elena. Acum sunt convinsă că Moşul va ajunge mai repede la Pomul de Crăciun". Mesaje, felicitări de Crăciun şi fotografii au postat pe paginile lor de Facebook şi consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Iulian Chifu. "Crăciun fericit!, "Şi să vină Moşu'", au fost unele dintre mesajele lui Lăzăroiu, însoţind fotografii care îl înfăţişează lângă bradul împodobit sau purtând o căciulă de Moş Crăciun. "Tuturor prietenilor, cunoştinţelor şi «urmăritorilor» de pe Facebook vă urez Crăciun Fericit cu bine, cu linişte, cu fericire şi mult noroc! Mulţumesc tuturor celor care şi-au petrecut timpul în ultimul an urmărind postările noastre, multiplicându-le, comentând şi împărtaşindu-ne ideile lor. Un An Nou 2014 mai bun, echilibrat şi cu împliniri!", a scris la rândul său Chifu. www.mediafax.ro

Galerie Foto

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007533 (s)