News Flash:

Gabriela Firea, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD: Personajele care nu au inteles ca suntem responsabili cu totii pentru romani sa plece

9 Martie 2018
952 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca daca mai sunt „personaje” care nu au inteles ca sunt cu totii responsabili pentru proiectele romanilor, e cazul ca acestea sa plece.
„Sunt in continuare, sunt suparata pe ceea ce se intampla la nivelul ministerelor si cu totii am luat decizia sa schimbam acest mod de lucru care pur si simplu dauneaza bunului mers al reformelor in Romania. (De luni pana azi s-au schimbat - n.r.) cateva lucruri. Am avut cateva intalniri si vreau si eu sa vad ce se intampla dupa Congres. Acum, sa spunem, ca a fost o perioada mai ocupata din punct de vedere politic”, a sustinut edilul.

Intrebata daca mai exista posibilitatea sa isi dea demisia, aceasta a precizat ca nu a trecut termenul pe care si l-a impus pentru a vedea daca proiectele Bucurestiului sunt sau nu importante pentru Guvern.

„Dar nu a trecut acel deadline. Eu sunt inca in acel termen pe care mi l-am dat pentru a vedea daca proiectele Capitalei sunt sau nu importante pentru Executiv si inca nu a trecut acea perioada. Nu a expirat. (Liviu Dragnea – n.r.) a promis ca se va implica, asa cum a facut-o si pana acum, dar se pare ca, din nefericire, unii oameni din guvernele trecute nu au inteles ca suntem cu totii responsabili pentru proiectele romanilor si au avut o alta agenda. Acum, daca mai sunt astfel de personaje, cred ca e cazul sa plece”, a precizat Firea.


Gabriela Firea a declarat, luni, ca daca proiectele Capitalei nu vor fi duse la indeplinire intr-un timp rezonabil, va demisiona din functiile politice.

Gabriela Firea anunta ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv PSD

 Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv.

Intrebata cum vede competitia pentru functia de presedinte executiv al partidului, Firea a precizat ca aceasta este una foarte sanatoasa si le-a urat tuturor succes.

„(O sustin - n.r.) pe doamna Viorica Dancila. Am si propus-o, am si dat o rezolutie de la organizatie”, a declarat Gabriela Firea.

In ce priveste candidaturile lui Robert Negoita si ale lui Daniel Florea, pentru functia de vicepresedinte din partea regiunii Bucuresti-Ilfov, Firea a declarat ca il sustine pe primarul Sectorului 3.

„Are rezultate foarte bune si ca om politic, si ca primar si cred ca trebuie sa ii dam Cezarului ce-i al Cezarului. (...) Eu il respect si pe el (Daniel Florea - n.r.) suntem colegi, suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere. De asemenea, intreaga organizatie regionala a votat in acest sens, pentru sustinerea domnului Negoita”, a spus ea.


guvern gabriela firea viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005785 (s)