News Flash:

Un jandarm din Teleorman s-a impuscat in cap cu arma din dotare inainte sa intre in post

9 Martie 2018
874 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2

Un jandarm din Alexandria, in varsta de 42 de ani, s-a impuscat in cap, in noaptea de joi spre vineri, in incinta sediului Jandarmeriei Teleorman, cu cateva minute inainte de a intra in post, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Teleorman, Ion Oanta, a declarat ca subofiterul a fost gasit impuscat in cap, in vestiarul subunitatii din Alexandria.

Jandarmii au chemat ambulanta, insa medicii n-au putut decat sa constate decesul colegului lor.

„Ieri, 8 martie, in jurul orei 23.50, aici la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Teleorman, a fost gasit cadavrul unui subofiter care prezenta leziuni ce pareau a fi produse prin impuscare. Acesta urma sa intre in serviciu la ora 24.00, si-a luat armamentul si munitia, s-a deplasat in vestiarul subunitatii si acolo a fost gasit. Motivele producerii acestui eveniment sunt inca necunoscute. Grupa operativa din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Teleorman a preluat cazul, sub directa coordonare a Parchetului Militar de pe langa Curtea de Apel Bucuresti”, a declarat Oanta
Jandarmul care si-a pus capat zilelor avea 42 de ani si era plutonier adjutant. Barbatul era casatorit, avand un copil si era jandarm din anul 2000. A activat ca jandarm angajat pe baza de contract, iar in 2007 a fost promovat in corpul subofiterilor.

„Suntem consternati de ceea ce a putut sa se intample cu acest coleg. Era unul dintre cei mai buni colegi din cadrul Detasamentului Mobil, dovada stand si rezultatele obtinute in activitatea lui profesionala. In 2016, a fost avansat in gradul urmator inainte de termen. Pana in 2017, a beneficiat de numeroase recompense in bani sau multumiri, felicitari si diplome de merit. Ultima testare psihologica o are pe 4 aprilie 2017, fara a avea probleme de aceasta natura”, a mai declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Teleorman.


teleorman ion oanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006052 (s)