News Flash:

Furtuna a facut prapad si in Hunedoara

25 Iulie 2017
910 Vizualizari | 0 Comentarii
copac masina
Trei masini au fost avariate, doua acoperisuri au fost luate de vant si doi copaci s-au prabusit la pamant din cauza unei furtuni puternice care s-a abatut in cursul noptii de luni spre marti peste zona municipiului Deva, fara sa fie semnalate victime omenesti, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara. 
"Copacii au cazut pe strada Viilor, iar unul dintre ei a avariat doua masini. De asemenea, doua acoperisuri au fost luate de vant in zona Pietei Centrale din Deva. Unul dintre aceste acoperisuri a cazut peste o masina", a declarat marti, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, capitan Bogdan Danaiata. 
Furtuna a mai produs pagube in zona Campu lui Neag, din Valea Jiului, unde o gospodarie a fost inundata, nici aici nefiind semnalate victime sau persoane ranite. 
Pompierii militari din Deva si cei de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Uricani au intervenit in cursul noptii pentru degajarea copacilor si acoperisurilor, dar si pentru scoaterea apei din gospodaria inundata. 
Judetul Hunedoara este sub cod galben de ploi si vant puternic pana miercuri la ora 3.00. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005833 (s)