News Flash:

Jandarmii au salvat o familie cu un copil de cinci luni care ramasese blocata cu masina in noroi, in Muntii Buzaului

24 Iulie 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
noroi
Jandarmii au salvat o familie cu un copil de cinci luni care ramasese blocata cu masina in noroi, in Muntii Buzaului, in urma unei ploi torentiale existand riscul ca autoturismul sa fie luat de aluviunile formate si sa ajunga intr-un parau. Duminica dupa-amiaza, in comuna buzoiana Lopatari a plouat abundent, cu grindina cat oul de porumbel.
Potrivit Jandarmeriei Buzau, in timpul ploilor, doi tineri care se aflau in masina impreuna cu copilul lor de cinci luni au ramas blocati pe un drum forestier intre comuna Lopatari, satul Plaiul Nucului, si comuna Chiliile. Din cauza noroiului format in urma ploii torentiale, masina a ramas blocata pe drum si, in plus exista pericolul ca autoturismul sa fie purtat in aval de aluviunile formate in urma ploii si sa ajunga intr-un parau.
“In 23.07.2017, in jurul orei 15:30, la dispeceratul unitatii s-a primit un apel prin S.N.U.A.U 112 de la M. D., prin care anunta ca, in timp ce se deplasa cu sotul si copilul de 5 luni, cu autoturismul proprietate personala, pe un drum forestier dintre comuna Lopatari, satul Plaiul Nucului, si comuna Chiliile, in urma unei ploi torentiale a ramas cu masina blocata in noroi, existand pericolul alunecarii autoturismului intr-un parau”, se arata intr un comunicat remis, luni, de IJJ Buzau. sursa: News.ro

jandarmii buzaului duminica jandarmeriei buzau chiliile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004643 (s)