News Flash:

FOTO INCREDIBIL. Cum aratau Stan si Bran la ultima lor sedinta foto

19 Ianuarie 2014
1533 Vizualizari | 0 Comentarii

Stan (Laurel) şi Bran (Hardy) au fost pionierii comediei cinematografice, cucering publicul cu apariţiile lor comice într-o serie de filme realizate în perioada anilor ’20 - ’50.

Deşi serialul care i-a făcut celebri se numeşte "Laurel and Hardy", românii îl cunosc după numele de "Stan şi Bran", acestea fiind două dintre cele mai folosite nume româneşti de bărbaţi din acea perioadă.

O fotografie realizată în 1956 cu celebrul cuplu a devenit viral pe internet după publicarea ei pe contul de socializare Classic Hollywood // Los Angeles TimesPoza a primit peste 2.000 de like-uri şi a a fost distribuită de peste 750 de ori.

În imaginea postată ieri pe Internet, cei doi sunt de nerecunoscut. Vizibil îmbrătrânit, Bran este mai slab cu 65 de kilograme faţă de felul în care publicul l-a cunoscut. Potrivit sursei citate, imaginea face parte din ultima şedinţă foto pe care cei doi actori au făcut-o. Tot atunci, cei doi au apărut pentru ultima dată şi într-un clip.

Ultimul videoclip al faimosului cuplu a fost filmat în 1956, acasă la Stan, Bran fiind în vizită la el. Spre deosebire de filmele cu care ne-au obişnuit, ultimul clip este color.

În ciuda vârstei înaintate a actorilor, ei prezintă aceeaşi voie bună ca înainte. Bran a murit la un an după această ultimă apariţie în lumina reflectoarelor, iar Stan, opt ani mai târziu. Gandul.info

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005610 (s)