News Flash:

Cele mai proaste filme si cele mai slabe roluri

17 Ianuarie 2014
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Comedia "Oameni mari şi fără minte 2/ Grown Ups 2", cu Adam Sandler în rolul principal, a primit opt nominalizări la premiile Zmeura de Aur, trofeul care "recompensează" cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.Această comedie, un film despre patru prieteni din copilărie care se reîntalnesc la varsta adultă, a obţinut încasări de 247 de milioane de dolari pe plan mondial, însă a fost pur şi simplu desfiinţată de criticii de specialitate, informează BBC, citat de agenția Mediafax.
"Grown Ups 2" a fost nominalizată inclusiv la categoriile "cel mai prost film","cea mai proastă continuare", "cea mai proastă distribuţie" şi "cel mai prost scenariu".
Adam Sandler, care a scris scenariul şi a jucat în "Grown Ups 2", a fost nominalizat la categoria "cel mai prost actor în rol principal".
Adam Sandler nu este deloc străin de aceste trofee, întrucat anul trecut a primit titlul de cel mai prost actor pentru rolul din comedia "That's My Boy". In 2012, filmul "Jack and Jill" - în care Adam Sandler a interpetat atat rolul masculin principal, cat şi rolul feminin principal - a intrat în istoria premiilor Zmeura de Aur, după ce s-a impus la toate cele 10 categorii la care a fost nominalizat. Actorul american, în varstă de 47 de ani, s-a impus în acel an atat la categoria "cel mai prost actor", cat şi la categoria "cea mai proastă actriţă".
Continuarea acelui film a fost unul dintre lungmetrajele cu cele mai proaste recenzii din 2013, obţinand un scor mediu de doar 19 puncte, potrivit agregatorului de recenzii online Metacritic, citat de Mediafax.
Celelalte lungmetraje nominalizate la categoria "cel mai prost film al anului" sunt "The Lone Ranger", "After Earth", "A Madea Christmas" şi "Movie 43".
Filmele "After Earth", "A Madea Christmas" şi "Movie 43" au primit fiecare şase nominalizări.
In acest an, cineastul Tyler Perry a fost nominalizat la categoria "cea mai proastă actriţă" pentru rolul din "A Madea Christmas". El va concura în această categorie cu actriţele Noomi Rapace ("Dead Man Down" şi "Passion"), Selena Gomez ("Getaway"), Lindsay Lohan ("Inappropriate comedy" şi "The Canyons"), Naomi Watts ("Movie 43" şi "Diana"), Halle Berry ("Movie 43" şi "The Call"), Jennifer Lopez ("Parker"), Gemma Arterton ("Runner Runner" şi "Hansel and Gretel: Witch Hunters"), Jurnee Smollett-Bell ("Temptation"), Michelle Pfeiffer ("The Family"), Saoire Ronan ("The Host") şi Jennifer Hudson ("Winnie Mandela").
Adam Sandler va concura la categoria "cel mai prost actor" cu Keanu Reeves ("47 Ronin"), Jaden Smith ("After Earth"), Arnold Schwarzenegger ("Escape Plan" şi "The Last Stand"), Sylvester Stallone ("Grudge Match", "Bullet to the Head" şi "Escape Plan"), Robert DeNiro ("Grudge Match", "The Big Wedding" şi "The Family"), Jason Statham ("Homefront" şi "Parker"), Adrien Brody ("Inappropriate comedy"), Ashton Kutcher ("Jobs"), Liam Hemsworth ("Paranoia" şi "Love and Honor"), Vince Vaughn ("The Internship" şi "Delivery Man"), Owen Wilson ("The Internship" şi "Free Birds"), Johnny Depp ("The Lone Ranger") şi Ben Stiller ("The Secret Life of Walter Mitty").
Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar caţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm cioparţită, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca un "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an, în luna februarie, cu gala Oscar, notează Mediafax.
Cea de-a 34-a gală a premiilor Zmeura de Aur va avea loc cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar, pe 1 martie.
Caştigătorii acestor premii vor fi aleşi în urma voturilor exprimate de cei 650 de membri ai Fundaţiei Zmeura de Aur.
Printre premianţii Zmeura de Aur de la ediţiile precedente se numără Sandra Bullock, care a primit titlul de cea mai proastă actriţă în 2010, pentru "All About Steve", în acelaşi weeekend în care a luat Oscarul pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side". Eva.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0863 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031736 (s)