News Flash:

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat cu perechile lor in optimi la US Open

6 Septembrie 2015
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
mergea si inglot
Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Florin Mergea si Rohan Bopanna au invins in turul doi perechea Mariusz Fyrstenberg/Santiago Gonzalez (Polonia/Mexic), scor 6-3, 7-6 (4), intr-o ora si 26 de minute.
In runda urmatoare, Mergea si Bopanna vor intalni perechea Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin (Canada/Franta), cap de serie numarul 9, care s-a impus in fata cuplului Jeremy Chardy/Lukasz Kubot (Franta/Polonia), scor 6-2, 7-5.
Horia Tecau si Jean Julian Rojer li se alatura lui Florin Mergea si Rohan Bopanna in faza optimilor de finala de la US Open, in cadrul probei de dublu masculin.
Spre deosebire de Mergea si Bopanna insa, care au avut un meci greu, pe care l-au castigat cu 6-3, 7-6 impotriva perechii Mariusz Fyrstenberg / Santiago Gonzalez, Tecau si Rojer nu au apucat sa joace vreun punct.
Si asta pentru ca Jiri Vesely a fost incapabil sa se prezinte pe teren, acolo unde trebuia sa faca pereche cu Frantisek Cermak, din cauza unei accidentari. Astfel, perechea romano-olandeza a castigat prin neprezentare si va juca in optimi cu Eric Butorac si Scott Lipsky, ambii din SUA.
Pana la acest meci insa, Tecau va evolua duminica la dublu mixt alaturi de Simona Halep, intr-un meci in care cei doi ii vor infrunta pe Julia Georges si Nenad Zimonjic (Germania/Serbia).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006424 (s)