News Flash:

Simona Halep, dubla calificare la US Open

4 Septembrie 2015
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
halep singapore2
 Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 2 mondial, s-a calificat in turul al treilea al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-3, 6-4, pe Katarina Bondarenko din Ucraina, intr-o partida disputata joi la Flushing Meadows. 
Halep, a doua favorita a competitiei de la New York, si-a asigurat un cec in valoare de 120.200 dolari si 130 de puncte WTA in urma acestei victorii, pe care a obtinut-o dupa o ora si 17 minute de joc. 
Reprezentanta tarii noastre o va avea ca adversara in turul urmator pe castigatoarea partidei dintre americanca Sherby Rogers si japoneza Kurumi Nara. 
 Perechea romana compusa din Simona Halep si Horia Tecau a debutat cu dreptul in proba de dublu mixt din cadrul Openului Statelor Unite la tenis, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand in doua seturi, 6-1, 6-2, in fata cuplului spaniol Arantxa Parra-Santonja/David Marrero.
Halep si Tecau, care si-au asigurat un cec in valoare de 10.000 de dolari in urma accederii in turul secund, vor juca in meciul urmator impotriva perechii Julia Goerges (Germania)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numarul 8, invingatoare cu 6-1, 6-1 in fata cuplului american Victoria Duval/Christian Harrison. 
Pentru Simona Halep, aceasta a fost primul meci din cariera la dublu mixt, in timp ce Horia Tecau are o bogata experienta in aceasta proba, reusind sa castige titlul la Openul Australiei editia 2012, alaturi de americanca Bethanie Mattek-Sands. 
In proba de dublu feminin de la US Open, romanca Andreea Mitu si partenera sa, brazilianca Teliana Pereira, au fost invinse in meciul de debut, cu 6-1, 7-6 (7/2), de perechea Timea Barbos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franta), cap de serie numarul 3. 

katarina bondarenko flushing meadows halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004643 (s)