News Flash:

FlixBus si-a deschis un birou in Bucuresti

16 Noiembrie 2017
1727 Vizualizari | 0 Comentarii
flixbus buses 0

Cel mai mare furnizor de calatorii cu autocarul pe distante lungi din Europa, FlixBus, si-a deschis un birou in Bucuresti si, dupa integrarea serviciilor cu Eurolines Romania, ofera acum 100 de conexiuni directe catre 12 tari europene.
„In 2016 peste 30 de milioane de pasageri au ales serviciile FlixBus in toata Europa. Datorita cresterii substantiale de anul trecut din Europa Centrala si de Est, am decis sa deschidem un birou la Bucuresti. FlixBus deja coopereaza cu parteneri cu experienta in Romania si planul este sa crestem continuu prezenta locala. Din noiembrie, noii nostri colegi de la Bucuresti ne sustin in satisfacerea nevoilor locale”, a declarat László Arany, director regional.

FlixBus a creat peste 6.000 de locuri de munca in Europa prin cresterea cererii de soferi de autobuz, infrastructura si suport operational si prin deschiderea de birouri in noua tari, potrivit companiei.

FlixBus are peste 250 de parteneri in Europa si Romania. Din aceasta vara, FlixBus coopereaza cu parteneri locali cu zeci de ani de experienta in domeniu. In iunie, compania a inceput cooperarea in Cluj cu Alis Grup, iar la finalul lui august a incheiat un parteneriat cu Eurolines Romania.

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distante lungi si are 200.000 de curse zilnice catre 1.200 de destinatii din 26 tari. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005300 (s)