News Flash:

Mihai Tudose, la Congresul organizatiei sindicale CNSRL Fratia: Veniturile vor creste de la 1 ianuarie

15 Noiembrie 2017
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose

Premierul Mihai Tudose participa, miercuri, la Congresul CNSRL Fratia, acesta dand asigurari sindicalistilor ca veniturile vor creste la inceputul anului.
"Am venit nu din obligatie ci din respect la acest congres, mai ales ca am primit un ajutor extraordinar din partea sindicatelor. Veniturile vor creste de la 1 ianuarie. Pe baza unui acord intre Guvern si dumneavoastra vom avea in permanenta un parteneriat. Ajutorul le care l-am primit din partea sindicatelor ne-a ajutat sa creionam si sa dam o forma codului, hulit de multa lume si neinteles de foarte multa lume.

Solutia la care s-a ajuns astazi este produsul unei munci si din partea liderilor de sindicat. Va multumesc mult pentru efortul pe care l-ati depus. Aveti niste lideri extraordinari, nu degeaba sunteti cea mai mare confederatie. Aceasta crestere economica realmente extraordinara ne plaseaza pe locul doi in lume trebuie sa se reflecte si in binele oamenilor. Va asigur de toata deschiderea, suntem oameni normali, incercam sa guvernam impreuna cu dumneavoastra", a declarat Mihai Tudose.

Premierul Mihai Tudose participa la Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania-Fratia.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006190 (s)