News Flash:

Fiul ei disparuse in 1995, fusese rapit, dar 21 de ani mai tarziu a primit un telefon care i-a schimbat viata. A inceput sa planga in hohote: ,,Sunati la politie!”. Cine era la telefon și ce i-a zis

21 Martie 2018
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
fata

Maria Mancia a patit in 1995 ceva ce este, probabil, cel mai ingrozitor cosmar al oricarui copil.

Femeia s-a intors acasa ca de obicei, dar a descoperit ca fiul ei, Steven, de numai 1 an disparuse fara urma din casa ei din California.

Femeia si-a dat rapid seama ca cel mic fusese rapit. Si, pentru ca lucrurile sa fie si mai rele, cel care ii intrase in casa era cineva pe care il cunostea foarte bine.

Rapitorul luase toate actele copilului, inclusiv o fotografie a ecografiei sale. In cele din urma a reiesit ca Steven fusese rapit de catre fostul iubit al Mariei, cel care era si tatal copilului.

Dar in afara de asta, nimeni nu stia unde l-a dus, era de parca ar fi disparut fara urma. Tot ce-i mai ramasese sarmanei mame era o poza pe care o avea matusa ei, aceasta i-o trimisese pentru ca Maria sa aiba ceva care sa-i aminteasca de copil si sa aiba o imagine care ar putea ajuta politia sa-l aduca inapoi.

In anii care au urmat, Maria avea doar aceasta fotografie alb-negru pentru a pastra vie memoria fiului sau:

Dar intr-o zi, 21 de ani mai tarziu, ceva neasteptat s-a petrecut intr-un oras indepartat, ceva care va ajuta politia sa rezolve cazul fiului Mariei.

Un cetatean american pe nume Steven se inscrisese pentru a studia Dreptul intr-o scoala din Puebla, Mexico.

Cand politia a primit aceasta informatie, au decis sa-l contacteze pe tanar pentru a afla mai multe despre trecutul sau.

L-au intrebat despre tatal lui biologic, si li s-a raspuns ca plecase. Apoi o analiza ADN a demonstrat clar ca Steven era fiul pierdut al Mariei.

Steven nu stia ca fusese rapit cand era mic, nu stia ca mama lui era in viata si ca isi dedicase intreaga viata gasirii lui. Nu stia nicii ca mai avea 4 frati care de-abia asteptau sa il cunoasca.

Cand mama l-a reintalnit, cei doi au izbucnit in lacrimi. Steven a declarat: ,,Am trait in tot acest timp fara mama, apoi am aflat, dupa atatia ani ca ea traia, dar in alta tara, am fost coplesit”.

Puteti privi mai multe imagini din timpul acestei reuniuni speciale in materialul video de mai jos:

Galerie Foto

fata2

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006266 (s)