News Flash:

VIDEO - Cea mai scunda femeie din lume s-a intalnit cu cel mai inalt om din lume pentru o sedinta foto, iar rezultatul este remarcabil! Toti ochii au fost pe ei

21 Martie 2018
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
foto

Este intotdeauna putin ciudat sa fii cea mai scunda persoana dintr-un grup. Trebuie intotdeauna sa mergi mai repede pentru a tine pasul cu ceilalti, in fotografiile de grup esti mereu asezat in centru si nici cand vine vorba despre evenimente precum concertele lucrurile nu stau mai bine.

Una dintre persoanele care trece zilnic prin aceasta situatie este Juoti Amge din India.

Tanara in varsta de 24 de ani este cea mai scunda femeie din lume si detine acest titlu in Cartea Recordurilor si, in ciuda aspectului sau de papusa, aceasta este, de fapt, cat se poate de vie si de matura.

De cealalta parte, Sultan Kosen, in varsta de 35 de ani, este ca un zgarie-nori in comparatie cu Amge. Barbatul din Turcia masoara 2,51 m inaltime si detine recordul de cea mai inalta persoana din lume.

Spre deosebire de micuta tanara din India, acesta are doar marimea piciorului aproximativ egala cu marimea lui Amge.

Cei doi s-au intalnit recent pentru o sedinta foto in Egipt, iar imaginile rezultate sunt de-a dreptul uimitoare! Proiectul a fost ideea consiliului de promovare a turismului egiptean si nu este greu de inteles ca intr-adevar cei doi au fost un punct de atractie pentru localnici, dar si pentru turistii din toata lumea.

Amge a fost declarata cea mai scunda femeie din lume in 2011 la varsta de 18 ani. La acea vreme, ea cantarea doar 5 kilograme.

Pentru ca este atat de mica, toate hainele si lucrurile din casa trebuie sa fie facute la comanda.

La polul opus, si Sultan se confrunta cu probleme in a-si cumpara incaltaminte si imbracaminte si are nevoie de lucruri facute la comanda.

Galerie Video


cartea recordurilor sultan kosen amge
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006972 (s)