News Flash:

Filialele din Caras-Severin ale PSD si PNL au stabilit candidatii pentru alegerile parlamentare

20 Octombrie 2016
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri locale
Comitetul Executiv al filialei judetene a PSD Caras-Severin a decis prin vot candidatii si ordinea pe liste, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. 
''Indraznim sa credem ca vom obtine cele mai bune rezultate in Caras-Severin si impreuna cu toti cei care ne sustin vom porni la munca, la un nou drum. Oamenii merita o sansa, Romania merita o sansa. Programul de guvernare al Partidului Social Democrat cuprinde calcule atente, care se vor regasi in viata oamenilor, obiective clare si pragmatice, toate orientate catre o viata mai buna a romanilor'', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, deputatul Ion Mocioalca, presedinte al PSD Caras-Severin. 
Candidatii pentru Camera Deputatilor, din partea PSD Caras-Severin, vor fi: Ion Mocioalca, lider al social-democratilor caraseni, care va incerca sa obtina cel de-al cincilea mandat de deputat, Luminita Jivan, Ion Spanu, Valentin Bosneac, Valentin Blanariu si Petru Borduz. Pentru Senat, lista PSD Caras-Severin ii cuprinde pe Ionut Narcis Chisalita si Ioan Benga. 
Si PNL Caras-Severin a finalizat listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare si si-a propus obtinerea a trei mandate de deputat si unul de senator. 
''Au fost propusi si au fost votati pentru Camera Deputatilor, in ordinea de pe  buletinul de vot, Valeria Schelean, Adrian Dacica, Cristian Gafu, Ioan Cojocariu, Jaro Marsalic, Elena Meteleauca si Doru Cosei. De asemenea, la Senat, lista va fi deschisa de Marcel Vela, care va fi urmat de Marius Isac, de Codruta Hamat si Valentin Izvernari'', se arata intr-un comunicat remis miercuri AGERPRES de Departamentul Comunicare al PNL Caras-Severin. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006857 (s)