News Flash:

Elena Udrea, data pe mana procurorilor DNA

18 Octombrie 2016
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea
Deputatii au aprobat, cu 147 de voturi pentru, 96 impotriva si o abtinere, solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale a Elenei Udrea, pentru savarsirea a doua infractiuni de instigare la luare de mita, in dosarul nr.121/P/2015.


Inaintea votului, deputata Elena Udrea a sustinut in plen ca dosarele se fac discretionar, "pentru anihilarea politicienilor incomozi", si a adaugat, intre altele, ca notiunea de instigare la mita este una relativa.

"Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general al PICCJ referatul cauzei, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Gabriela Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei, la data faptelor ministru al Turismului, pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita, care ar fi fost savarsite in exercitarea functiei ministeriale. Cauza are ca obiect fapte prin care, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din anul 2009, au fost colectate sume de bani provenite din infractiuni, care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate in campania electorala", preciza DNA saptamana trecuta, intr-un comunicat.

DNA reaminteste ca, in cursul lunii septembrie, procurorii au dispus efectuarea urmaririi penale fata de mai multe persoane, printre care Gheorghe Nastasia, la data faptei secretarul general al Ministerului Turismului, si Victor Tarhon, la data faptei presedintele Consiliului Judetean Tulcea, suspectati de luare de mita, precum si fata de Elena Udrea, pentru savarsirea a cinci infractiuni de spalare de bani.

deputatii aprobat dna elena udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005954 (s)