News Flash:

Festivalul Vanatorilor din Timisoara, la Poligonul Diana de la Padurea Verde

29 Iunie 2014
1441 Vizualizari | 0 Comentarii
 Clubul Vanatorilor din Timisoara, impreuna cu AJVPS Timis organizeaza, duminica, editia cu numarul 5 a Festivalului Vanatorilor Timisoara. Timisorenii vor avea ocazia sa observe concursuri antrenante de tir vanatoresc, sa guste din bucatele preparate de vanatori, iar copiii intre sase si zece ani vor putea participa la un concurs de tir cu arme cu aer comprimat.
La Festivalul Vanatorilor din Timisoara, care va avea loc la Poligonul Diana de la Padurea Verde, vor participa si colegi de pasiune din Ungaria si Serbia. De asemenea, vanatorii se vor intrece si in prezentarea celor mai frumoase trofee, precum si la traditionalul concurs de gatit la ceaune a produselor de vanatoare si pescuit.
Jurizarea va fi asigurata de personalitati si mari maestri ai artei culinare : marele maestru bucatar Stefan Bercea, presedinte al Asociatiei Bucatarilor si Cofetarilor din Turism – Romania, Iosif Szabo maestru bucatar si membru al Asociatiei Bucatarilor din Romania precum si cate un membru al delegatiei din cele doua tari invitate.
Programul zilei de duminica debuteaza la ora 9 cu un concurs de chinologie. La ora 9.30 incepe concursul ceaunelor, o competitie care va antrena peste 40 de specialisti in arta culinara vanatoreasca, fiecare cu ceaunul si reteta lui. Intre orele 11 si 16, atmosfera va fi intretinuta de artisti de marca ai folclorului romanesc si invitati ai reprezentantilor minoritatilor nationale. Premierea castigatorilor la probele din concurs va fi realizata la scena principala intre orele 13.00 – 15.00, scrie Tion.ro.
Intrarea la evenimentul de la Poligonul Diana costa 5 lei. Cei care vin cu masina trebuie sa stie ca parcarea pentru toata ziua in apropierea poligonului costa 5 lei.

ajvps timis iosif szabo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0921 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033365 (s)