News Flash:

Femeia se uita la televizor atunci cand a observat ceva ciudat la gatul prezentatorului, asa ca i-a scris si i-a spus. Ce i-au zis doctorii ca avea in corp l-a facut sa planga ca un copil. Cum s-a terminat totul

29 Mai 2018
893 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarek El Moussa

A te uita la televizor nu prea poate fi considerat ceva prin care poti salva o viata. Dar, in acesta poveste, cam asta s-a si intamplat! Dupa ce vei citi asta vei ezita sa mai spui despre cutia aceea neagra din sufragerie ca e doar un aparat care te ,,ajuta” sa nu mai gandesti.
Tarek El Moussa este un prezentator care are o emisiune destul de cunoscuta in America, ,,Flip or Flop”, subiectul emisiunii este renovarea caselor. Dar li s-a intamplat ca, intr-o zi, imediat dupa ce le-a fost difuzata emisiunea, sa primeasca un mail mai neobisnuit.

Era trimis de catre o femeie pe nume Ryan Reed, o asistenta medicala in varsta de 31 de ani, se pare ca femeia se uita la emisiune cand i-a atras ceva atentia la prezentator. Ea observase, prin intermediul ecranului televizorului, ceva care nu era in normal la gatul lui Tarek.


De teama ca Tarek sa nu se teama ca e vreun fan nebun, a avut bunul simt sa scrie nu lui, ci echipei de productie. In email-ul sau, ea si-a exprimat temerile si a scris ca e de parere ca ar trebui sa mearga urgent la un medic:"Aceasta nu e o gluma, sunt asistenta medicala certificata, m-am uitat la emisiune si am vazut ca prezentatorul vostru, Tarek, are un nodul mare pe tiroida, trebuie neaparat sa mearga la un doctor”.

In cele din urma s-a dovedit ca observatiile asistentei au fost corecte, Tarek suferea de cancer la glanda tiroida! Multumita mailului asistentei, Tarek chiar a mers la un medic, iar tumora periculoasa a fost imediat indepartata chirurgical. Din pacate cancerul deja se extinsese la nodulii limfatici, asa ca prezentatorul a avut nevoie de radioterapie.
 


tarek
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007002 (s)