News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

29 Mai 2018
954 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11

HOROSCOP 29 mai 2018. Gemenii au parte de o atentie deosebita din partea partenerului de viata. In timp ce Pestii au o zi proasta, nu se simt in apele lor.

HOROSCOP BERBEC
In aceasta zi, nativul din zodia Berbec se va simte exclus. Totul se datoreaza unui criteriu pe care, momentan, nu il mai poti onora. Varsta s-ar putea sa fie o problema pentru nativii acestei zodii. Nu aveti varsta, dar nici banii necesari pentru a face fata acestei situatii. Cu toate acestea, nu trebuie sa va simtiti dati la o parte,  deoarece sunteti pe drumul care duce spre acelasi nivel pe care vi-l doriti.

HOROSCOP TAUR
Rugamintea zilei de astazi e sa nu ii uitati pe ceilalti, dar nici sa va comparati cu ei. Comparatiile de genul: sunteti mai norocosi, o duceti mai bine, nu duce la extragerea fericirii dumneavoastra. Ganditi-va bine la cat de frumoase si abudenta darurilor pe care le aveti. Va mai puteti gandi la cat de mult va oferit viata. Va asiguram ca rezultatul sunat mult mai optimist decat il considerati. Vor exista oameni care au ceva mai presus decat dumneavoastra, dar fara indoiala, aveti si voi atuurile voastre, mereu la dispozie.

HOROSCOP GEMENI
Cel mai frumos sentiment pe care il puteti trai astazi, este iubirea. Partenerul dumneavoastra va inconjoara cu ganduri bune, cu afectiune, iar aceste lucruri vin din abundenta si sunt cele mai tandre si calde lucruri ale zilei de astazi. Stim ca e o placere sa fiti rasfatat, iubit, dar mai ales sa va bucurati de tot ce primiti, avand un dram de egoism. Atentie! Preferati sa va incarcati cu iubirea celor din jurul dumneavoastra, dar nu oferiti la schimb prea multe. Avantajul vine din partea ca cel drag va cunoaste cel mai bine, iar acest lucru pare sa nu il deranjeze. Semnul dumneavoastra zodiacal astazi doar va primi, dar in alte momente tu vei fi cel care va oferi mai mult. Bucurati-va de aceasta zi! 

HOROSCOP RAC
Intr-o oarecare masura, racii sunt beneficiarii zileii de astazi. Aveai o speranta imensa in suflet, speranta pe care o credeai apusa. Va incurajam sa visati p[entru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele dumneavoastra prind contur si devin realitate. Astazi, un vis pe care de mult timp il credeati ''mort'' va prinde contur, iar acest lucru va da o mare satisfactie. Sfatul zilei de maine, dar si de viitor: Niciodata sa nu renuntati sa sperati, sa visati, chiar daca atunci vi se pare imposibil, va garantam ca vin momente, ca cele de astazi, cand tava va fi plina de exact ceea ce doreai,

HOROSCOP LEU
Aveti o zi comoda, iesiti cu greu din starea de visare in care ati intrat, Sunteti rasfatat de lucrurile calme si frumoasa si parca ati obosit sa tot trageti la aceeasi caruta care nu prea se misca, sau nu se misca in directia in care va doriti. Va recomandam sa va luati un mic ragaz deoarece o mca escapada din stresul cotidian v-ar prinde bine. Va recomandam aceasta relaxare, doar daca v-o permiteti. Oferiti-va mici recompense, lucruri ca v-ar putea mobiliza pe viitor.  Daca vezi ca nu apare nimic nou in peisaj, deocamdata, nu te ingrijora, pentru ca mai vin si perioade de liniste totala, acel platou in care totul pare sa fi amortit, dar nu e decat linistea dinaintea furtunii. Curand, reincepe nebunia!

HOROSCOP FECIOARA
E o zi cu doua fete, de parca treci de la o extrema la alta de cateva ori. Ceea ce incepe rau, tinde ulterior spre bine, dar nu tine mult si aluneci inapoi in zona sensibila, dar aceasta oscilatie sus-jos se va mentine pe tot parcursul zilei, incat nici nu vei putea spune, la final, daca ziua a fost buna sau rea, de vreme ce cunosti ambele fete ale monedei. Nu trata nimic la extreme: bucura-te cu moderatie iar problemele trateaza-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc – nici plus, nici minus – ar fi de preferat. Constient ca ai parte si de bine si de rau la pachet, in acelasi timp, vei sti sa depasesti cu bine orice situatie.

HOROSCOP BALANTA
Nu este o zi excelenta pentru nativii acestei zodii. Toate au legatura cu viata sentimentala. Persoana pe care o iubiti, va da de lucru. Va ganditi doar la aceasta persoana. Stim, e frumos sa visati, dar trebuie sa reveniti cu picioarele pe pamant, si sa descoperiti si satisfactiile vietii. Poate job-ul, de maine, o sa va para mai incitant, o sa aveti mai multe de facut, dar cumulat cu beneficiile de ordin material, vor duce la un echilibru. Nu e motiv de a renunta acum la visele pe care le aveti! Va asiguram ca, odata cu suferinta de la serviciu, vor veni si bonusurile. Succes

HOROSCOP SCORPION
Daca un plan nu iese asa cum ai fi dorit, nu te lasa coplesit de disperare, de panica, de dezamagire, ci cauta sa schimbi imediat macazul spre altceva. Ba chiar e posibil ca un lucru sa nu iasa asa cum ai fi dorit tu pentru ca exista o alta varianta mult mai buna pe care nu ai gasit-o inca, dar ea apare dupa ce toate incercarile tale anterioare au dat gres.

HOROSCOP SAGETATOR
Uneori, un mare hop nu e un capat drum de care nu mai poti trece, ci poate fi motivatia ideala de a o lua de la capat. Ajungi intr-un punct mort al proiectelor tale, din cauza interventiei nefaste a unor rivali care au vrut, astfel, sa te trimita spre esec.

HOROSCOP CAPRICORN
Tot amani un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simti foarte pregatit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauti scuze sa scapi de raspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu detii toate resursele necesare si, daca intri acum in competitie, nu vei lua nota maxima.

HOROSCOP VARSATOR
Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo! Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta.

HOROSCOP PESTI
Nu va simtiti in apele voastre, totul din cauza ca vi se pare ca ceva va lipseste. Ceva va impiedica sa vedeti soarele pe cer si frumusetea lucrurilor. Nu va prieste singuratatea, evitati sa va izolati! Umblati prin lume, acceptati orice invitatie de a merge in oras, luati natura ''la pas;;, stati in sanul familiei, cu cei dragi, cu prietenii. Toate aceste lucruri va vor aduce un plus si va vor face foarte mult bine,. 


horoscop berbec horoscop taur horoscop gemeni horoscop rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007024 (s)