News Flash:

Fata din neam de caldarari care a cucerit juriul de la „X Factor”: „Nu stiu daca va conta ca sunt de etnie roma”

19 Septembrie 2017
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
narcisa
Narcisa Stanescu, in varsta de 17 ani, face parte dintr-o satra de caldarari din comuna Liesti, judetul Galati. Adolescenta s-a hotarat sa participe la „X Factor”, fiind incurajata de tatal si de sotul ei.

DeliaCarla’s Dreams, Horia Brenciu si Stefan Banica Jr. au fost lasati fara cuvinte de prestatie frumoasei Narcisa. Tanara, imbracata in port traditional rosu cu fir auriu, a interpretat o melodie in engleza, intitulata „„When I’m Gone“, cantecul Annei Kendrick. 


Juriul de la „X Factor” a fost impresionat atat de vocea fetei, cat si de frumusetea ei. La inceputul piesei, Narcisa Stanescu a tinut ritmul cu ajutorul unui pahar. Desi are doar 17 ani, adolescenta este deja maritata de opt lunim, cu cel caruia i-a fost promisa inca de la varsta de sase ani.


„Asa e traditia la noi”, a marturisit Narcisa.


„Mai multe emotii am acum decat am avut la nunta mea! Nu stiu daca va fi sau nu un punct de reper faptul ca sunt de etnie roma, eu asa ma prezint in fata lor si asa voi fi mereu, nu ma voi schimba pentru nimic in lume!”, a declarat tanara.


Juratii i-au dat „Da” pe linie si au complimentat-o pentru vocea si frumusetea ei.


„Doamne, ce frumusete! Narcisa Salbatica! Esti spectacol! Foarte tare si complicata alegerea muzicala! E rar ce ai tu! Eu nu am mai vazut asa aparitie! Cred ca m-ai fermecat”, i-a marturisit Delia tinerei.



Codin Maticiuc: „De aseara o iubesc pe tiganca asta de 17 ani”

 


Tanara Narcisa Stanescu a impresionat si alte vedete, nu doar juriul de la „X Factor”. Codin Maticiuc a scris despre ea pe Facebook, fiind impresionat de vocea fetei, dar si de frumusetea ei.


„De aseara o iubesc pe tiganca asta de 17 ani, Narcisa. Frumoasa de pica, voce, ritm, engleza buna, dezinvoltura, vocabular, intr-un cuvant si o litera: X Factor. Au mai mai fost cateva voci foarte bune, dar, asa cum v-am spus, nu e despre voce. E despre X-Factor. Daca printesa tiganilor din Galati divorteazp vreodata si vrea ceva pe genu' Adrian Minune da' fara voce, ne vedem direct la primarie. Ma f*t in ea de burlacie. Si fac nunta-n tiganie”, a scris Maticiuc.


narcisa stanescu liesti galati delia brenciu banica annei kendrick
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 33 queries | Mysql time :0.004779 (s)