News Flash:

Fiica lui CRISTIAN BOUREANU si-a schimbat look-ul

18 Septembrie 2017
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
boureanu4
Ioana Boureanu se bucura de toata libertatea de cand locuieste la mama ei si continua sa aiba acelasi stil de viata, pe care il avea si inainte. Se pare ca a trecut peste scandalul ce a avut loc la inceputul lunii septembrie, in care tatal ei a fost violent in plina strada cu ea.

Adolescenta a simtit nevoia de schimbare si de aceasta data a decis sa intre in raandul blondelor. Ioanei ii sta foarte bine cu aceasta culoare si a fost apreciata si de prietenii virtuali pentru alegerea facuta.


Cristian Boureanu, violent cu fiica lui in plina strada


Un scandal de proportii a avut loc la inceputul lunii septembrie, in nordul Capitalei, in care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu, devenind violent chiar cu propria lui fiica. Tanara, aflata in masina tatalui ei, a inceput sa strige ca din gura de sarpe, astfel ca a fost nevoie de interventia jandarmilor si a Politiei, care l-au luat pe Boureanu la intrebari!


Nu una, ci patru masini cu agenti de ordine publica si-au facut aparitia in foarte scurt timp, pentru ca cearta deja escaladase. Ioana, fiica fostului politician, in varsta de 15 ani, tipa ca din gura de sarpe ”Ma ia acasa si ma bate! Ma bate, ma rupe in bataie. M-a luat de par, de picioare. M-a luat de par in mijlocul strazii”, totul fiind surprins in imagini socante, publicate in exclusivitate de CANCAN.ro, implorandu-i practic pe oamenii legii sa o scoata din masina tatalui ei. 


Galerie Foto

ioana boureanu libertatea mama violent cristian boureanu strada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005986 (s)