News Flash:

Fara alcool la terase si in baruri, in Complexul Studentesc din Timisoara

13 Septembrie 2014
939 Vizualizari | 0 Comentarii
Consilierii locali din Timisoara au aprobat, vineri, un proiect de hotarare prin care se ridica, partial, prohibitia din Complexul Studentesc. De acum inainte, orice firma va avea voie sa vanda alcool, insa cei care cumpara nu au voie sa consume bauturi alcoolice la terase sau in baruri.
Primarul Nicolae Robu a explicat ca rectificarea hotararii prin care se instituia prohibitia in Complexul Studentesc s-a facut la cererea studentilor si chiar a administratiilor universitatilor din Timisoara.
„S-a ridicat interdictia sa se vanda alcool in Complexul Studentesc, dar nu sa se consume pe loc. De ce se face asta? Se face pentru ca si studentii si administratiile universitatilor considera ca studentii, fiind cetateni majori, adulti in toata firea, au dreptul sa consume alcool si ca nu trebuie sa ii trimitem la nu stiu ce distanta daca vor sa isi cumpere. Interdictia de consum de alcool in unitatile comerciale din Complex s-a pastrat pentru a nu se crea locuri in care sa vina lumea interlopa. Daca la acele unitati ar veni doar studenti nu ar fi o problema. Problema este ca in locurile acestea in care se consuma alcool intr-o zona precum Complexul Studentesc, unde sunt foarte multi tineri, atrag lume interlopa. Este un lucru dovedit si in Timisoara si in alte parti. De aceea s-a pastrat interdictia de a se consuma alcool in unitati comerciale”, a explicat Robu.
In acest moment, insa, orice timisorean stie ca exista locuri in care consumul de alcool este liber, in Complexul Studentesc. Robu sustine ca acele firme care permit ca pe terasele lor sa se consume alcool vor fi amendate in continuare de politistii locali. Unii dintre cei amendati in trecut au contestat, insa, amenzile in instanta, iar in unele cazuri au avut si castig de cauza, mai spune primarul, citat de Tion.ro.
In ceea ce priveste consumul de alcool in camerele de camin, Robu spune ca acest lucru nu este interzis, insa decizia finala apartine universitatilor care au in proprietate respectivele camine.

complexul studentesc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 33 queries | Mysql time :0.029980 (s)