News Flash:

Toate targurile de animale din judetul Arad au fost inchise

11 Septembrie 2014
925 Vizualizari | 0 Comentarii
Toate targurile de animale din judetul Arad se inchid pana in data de 5 octombrie, pentru a preveni aparitia bolii limbii albastre, urmare deciziei luate miercuri de Prefectura judetului, prin Hotarare a Centrului local de combatere a bolilor, a informat dr. Viorel Agud, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Arad .
Masura se aplica incepand cu data de 11 septembrie tuturor celor cinci piete autorizate si sase neautorizate care functioneaza in judet.
'Chiar daca in judetul Arad nu a fost depistat pana acum niciun caz de boala, masura inchiderii pietelor de animale se impunea a fi luata in mod preventiv. Inchiderea pietelor de animale din judet este temporara. Decizia urmeaza a fi anulata dupa data de 5 octombrie, daca situatia o va permite'', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, dr. Viorel Agud.
Directorul DSVSA Arad a mai precizat ca boala limbii albastre nu afecteaza oamenii si nu exista riscul ca boala sa fie contactata sau transmisa prin carne sau lapte. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0880 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033226 (s)